www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skuterom u „hondu“, poginula devojka
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Skuterom u „hondu“, poginula devojka Na vrh strane Na dno strane

Šesnaestogodišnja Mirjana Stokić iz Dolova kod Pančeva poginula je prekjuče u 3.35 u saobraćajnoj nesreći u centru ovog mesta, kada je moped koji je vozila njena drugarica i vršnjakinja B. T. udario u „hondu“, za čijim je volanom bio Dragan P. (25).
U nesreći su teško povređeni B. T. i Dragan P., koji su prevezeni u beogradski Urgentni centar. Devojčica B. T. je, kako saznajemo, dva puta operisana i u teškom je stanju, dok je Dragan P. van životne opasnosti.
Prema saznanjima „Blica“, B. T. i Mirjana Stokić su u subotu uveče izašle da se malo provozaju na mopedu B. T. i da se vide s društvom. Parkirale su moped i sele na klupu u Ulici Lole Ribara, jedno od omiljenih mesta u Dolovu. Njihovi vršanjaci kažu da su bile dobro raspoložene, ali je Mirjana pogledala na sat i, kada je videla da je već tri, rekla je drugarici B. T.: „Hajdemo kući da se tata ne bi ljutio“.
- Sele su na motor i ubrzo se dogodila nesreća. Verujem da su žurile da što pre stignu kući i da je na raskrsnici ulica Lole Ribara, Kralja Petra Prvog i Borisa Kidriča, B. T. pogrešno procenila brzninu motora koji je išao ka njima. Moguće je da je B. T. smatrala da će proći, ali je motociklista vozio brzo i udarile su u „hondu“ - pričaju meštani Dolova.
Na mesto nesreće odmah su došle policijske patrole, kao i ekipa Hitne pomoći, koja je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt 16-godišnje Mirjane Stokić. Teško povređeni P. je odvezen u beogradski Urgentni centar, a B. T. u pančevačku bolnicu, odakle je ubrzo prebačena takođe u Urgentni centar.
Poznanici Mirjane Stokić i B. T. kažu da su njih dve bile dobre drugarice, a zajedno su išle i u Ekonomsku školu „Paja Marganović“ u Pančevu.
- B. T. je završila prvu godinu za poslastičara-kuvara, a Mirjana za ekonomskog tehničara - kažu Dolovčani.
U poslednje vreme, građani Dolova često su viđali B. T. kako na svom mopedu vozi drugaricu Mirjanu Stokić.
- Početkom ovog leta, otac je poklonio moped B. T., ali i njenom tri godine starijem bratu. Devojčica je bila pažljiva, nije vozila brzo ni kada je bila sama, a kamoli kada je vozila nekog - kažu meštani.
Mirjana Stokić biće danas sahranjena na lokalnom groblju u Dolovu.

Krivične prijave protiv oba vozača
Kako „Blic“ saznaje, pančevačka policija podneće krivične prijave protiv B. T. i Dragana P. Policija sumnjiči B. T. da nije ustupila prvenstvo prolaza vozaču „honde“, a Dragana P. da je vozio brzinom većom od dozvoljene.

(Blic)

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vise je kriv ovaj vozac hodne jer i sam imam skuter i vjerujte mi vozaci vas ne smatraju nikakvim ucesnikom dok ste na skuteru potpuno im je svejedno uzimaju prednost izlijecu jer ih nije briga za motoriste

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 9:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Više je krviv vozač Honde. U saobraćaju kad vide nekoga na skuteru vozači uglavnom pretiču i smatraju ih izuzetno sporim vozačima.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se da je kriv vozac ali .. zar i ove devojke nisu trebale da malo vode racuna .. uostalom .. 16 godina a 3:35 i ona i dalje u gradu .. zanima me samo ako je bila uopste i trezna u to doba ..

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 14, 2008 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zbog prekoracenja da , ali su cure krive za sve

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 14, 2008 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strasno, pa ja sam u 16 godina imala izlazak do 23h iako zivim u mestu koje je duplo manje od jednog dela grada u BG - u. Sta nepaznja moze da napravi... Krivi su podjednako..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Skuterom u „hondu“, poginula devojka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon