www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jelena Karleuša rodila Atinu
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 1:49 pm    Naslov poruke: Jelena Karleuša rodila Atinu Na vrh strane Na dno strane

Estradna zvezda Jelena Karleuša porodila se sinoć, u 21.30 sati u GAK "Narodni front", javljaju beogradski mediji. Ona je carskim rezom na svet donela zdravu devojčicu kojoj je dala ime Atina.

Jelena je u pratnji majke Divne i supruga Duška Tošića, fudbalera nemačkog Verdera, stigla u nedelju rano ujutro u porodilište, piše "Press" pozivajući se na anonimni izvor.

Pevačica je navodno odlučila da se porodi baš u nedelju kako bi uz nju bio i suprug Duško, koji već danas mora da otputuje za Nemačku jer u sredu ima utakmicu.

"Čast nam je da objavimo da je 7. septembra u 21:30 časova, Jelena Karleuša na svet donela zdravu bebu, devojčicu Atinu,tešku 3.400 grama. Jelena se porodila u bolnici 'Narodni front', a na čelu operacionog tima bio je direktor bolnice,dr Dušan Stanojević. Uz Jelenu su bili ponosni tata male Atine, Duško Tošic, kao i Jelenina majka Divna i tetka Danijela", piše na sajtu popularne pevačice.

Mama i beba su dobro i već u utorak će biti premeštene u specijalni bolnički apartman, a već za nedelju dana njih dve bi trebalo da budu kod kuće.

Iako je prvobitno najavila da će ćerku nazvati Divna po svojoj majci, Karleuša je odlučila da bebi da ime Atina. Zanimljivo je da je Jelena sa svojom majkom razmatrala i mogućnost da ćerki nadene ime Tara kako bi se slagali inicijali, uz prezime Tošić, ali su i od te ideje odustale jer se ćerka njenog bivšeg supruga Bojana Karića zove upravo Tara.

U Beogradu se neće dugo zadržavati, već će beba i majka požuriti da se Dušku pridruže u Nemačkoj, gde Atinu čeka i predivno uređena dečja soba.

(MONDO)

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pitam se kako će da doji dijete uz onolike silkone? Twisted Evil

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lepo, lepo Wink

" I know the way to fuck them all...."

Colonyash
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nek je zivo i zdravo... A za silikone - jadno dijete, udaviće se.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Atina... Bože! Pa dobro ... nek joj je sa srećom. I ja ću se poroditi u februaru, pa neće pisati o meni u vestima.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Queen .. ipak ti nisi J.K Wink Very Happy .. salim se ..

No .. sto se tice mlade mame .. sta reci osim .. nadam se da ce dete biti zivo i zdravo i da ce roditelji da se brinu o detetu.

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Atina? Izvinite, Atina? Boze, Boze, da meni da tako ime prekrstila bi se cim odrastem!
Nek' je ona ziva i zdrava makar se zvala i Budimpesta!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gertie je napisao/la sledeće:
Atina? Izvinite, Atina? Boze, Boze, da meni da tako ime prekrstila bi se cim odrastem!
Nek' je ona ziva i zdrava makar se zvala i Budimpesta!

Moglo je da bude i gore. Very Happy Znaš kako se zove sin Dejvida Bouvija? Zouvi. E, sad dodaj prezime na to "Zouvi". Mr. Green

Dobro, čestitam mladoj mami, maloj Atini. Nek' je živa i zdrava i nek odluži vojs... Nek je živa i zdrava! Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ama ljudi, neki dan smo čitali kako su belgijanci dali čerki ime LJubljana... Šta ima veze, bolje i Atina nego npr. Čačak ili ne znam, Šebojgen

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 3:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se Atina ime bas svidja, al kad ne bi bio grad sa tim imenom. Sa srecom

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 12:19 am    Naslov poruke: JK i Duško Tošić: Zašto ime Atina? Na vrh strane Na dno strane

Srpski fudbalski reprezentativac Duško Tošić proslavio je rođenje ćerkice Atine u društvu saigrača u Kovilovu, koji su mu, kako običaji nalažu, iscepali majicu.

Uz šampanjac, srpski fudbalski reprezentativci proslavili su rođenje prvog deteta Tošića i Jelene Karleuše, koji su se venčali baš u Kovilovu pre dva meseca.

Ako neko od "orlova" bude dao gol Francuzima u sredu u Parizu obećao je Tošiću da će ga proslaviti u stilu Bebeta kada je na Svetskom prvenstvu 1994. godine imitirao ljuljanje kolevke.

Ćerkica Atina je zdrava, ima 3,4 kilograma. A zašto baš ime Atina? Tošić je objasnio da su Jelena i on dugo većali, a da su izabrali ime koje je Marko Pantelić želeo da da svojoj drugoj ćerki.

"Marko je hteo da svoju drugu ćerkicu nazove Atina, ali, eto, ja sam ga preduhitrio. Jelena i ja smo dugo pričali o tome koje ćemo ime dati devojčici, ali nikako nismo mogli da se složimo. Ona je htela Sara, a ja tea. Jedan moj rođak mi je dao spisak od desetak pravoslanih imena i tada smo odlučili da je nazovemo Atina", rekao je Tošić za "Kurir".

(MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nadam se da je lepo dete (na oca)a neka je zivo i zdravo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jelena Karleuša rodila Atinu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon