:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Estradna zvezda Jelena Karleuša porodila se sinoć, u 21.30 sati u GAK "Narodni front", javljaju beogradski mediji. Ona je carskim rezom na svet donela zdravu devojčicu kojoj je dala ime Atina.
Jelena je u pratnji majke Divne i supruga Duška Tošića, fudbalera nemačkog Verdera, stigla u nedelju rano ujutro u porodilište, piše "Press" pozivajući se na anonimni izvor.
Pevačica je navodno odlučila da se porodi baš u nedelju kako bi uz nju bio i suprug Duško, koji već danas mora da otputuje za Nemačku jer u sredu ima utakmicu.
"Čast nam je da objavimo da je 7. septembra u 21:30 časova, Jelena Karleuša na svet donela zdravu bebu, devojčicu Atinu,tešku 3.400 grama. Jelena se porodila u bolnici 'Narodni front', a na čelu operacionog tima bio je direktor bolnice,dr Dušan Stanojević. Uz Jelenu su bili ponosni tata male Atine, Duško Tošic, kao i Jelenina majka Divna i tetka Danijela", piše na sajtu popularne pevačice.
Mama i beba su dobro i već u utorak će biti premeštene u specijalni bolnički apartman, a već za nedelju dana njih dve bi trebalo da budu kod kuće.
Iako je prvobitno najavila da će ćerku nazvati Divna po svojoj majci, Karleuša je odlučila da bebi da ime Atina. Zanimljivo je da je Jelena sa svojom majkom razmatrala i mogućnost da ćerki nadene ime Tara kako bi se slagali inicijali, uz prezime Tošić, ali su i od te ideje odustale jer se ćerka njenog bivšeg supruga Bojana Karića zove upravo Tara.
U Beogradu se neće dugo zadržavati, već će beba i majka požuriti da se Dušku pridruže u Nemačkoj, gde Atinu čeka i predivno uređena dečja soba.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
pitam se kako će da doji dijete uz onolike silkone?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
lepo, lepo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Colonyash Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Okt 2007 Poruke: 32

|
|
|
Nek je zivo i zdravo... A za silikone - jadno dijete, udaviće se.
|
|
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Atina... Bože! Pa dobro ... nek joj je sa srećom. I ja ću se poroditi u februaru, pa neće pisati o meni u vestima.
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Queen .. ipak ti nisi J.K .. salim se ..
No .. sto se tice mlade mame .. sta reci osim .. nadam se da ce dete biti zivo i zdravo i da ce roditelji da se brinu o detetu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Atina? Izvinite, Atina? Boze, Boze, da meni da tako ime prekrstila bi se cim odrastem!
Nek' je ona ziva i zdrava makar se zvala i Budimpesta!
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| Gertie je napisao/la sledeće: | Atina? Izvinite, Atina? Boze, Boze, da meni da tako ime prekrstila bi se cim odrastem!
Nek' je ona ziva i zdrava makar se zvala i Budimpesta! |
Moglo je da bude i gore. Znaš kako se zove sin Dejvida Bouvija? Zouvi. E, sad dodaj prezime na to "Zouvi".
Dobro, čestitam mladoj mami, maloj Atini. Nek' je živa i zdrava i nek odluži vojs... Nek je živa i zdrava!
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
Ama ljudi, neki dan smo čitali kako su belgijanci dali čerki ime LJubljana... Šta ima veze, bolje i Atina nego npr. Čačak ili ne znam, Šebojgen
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
Meni se Atina ime bas svidja, al kad ne bi bio grad sa tim imenom. Sa srecom
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Srpski fudbalski reprezentativac Duško Tošić proslavio je rođenje ćerkice Atine u društvu saigrača u Kovilovu, koji su mu, kako običaji nalažu, iscepali majicu.
Uz šampanjac, srpski fudbalski reprezentativci proslavili su rođenje prvog deteta Tošića i Jelene Karleuše, koji su se venčali baš u Kovilovu pre dva meseca.
Ako neko od "orlova" bude dao gol Francuzima u sredu u Parizu obećao je Tošiću da će ga proslaviti u stilu Bebeta kada je na Svetskom prvenstvu 1994. godine imitirao ljuljanje kolevke.
Ćerkica Atina je zdrava, ima 3,4 kilograma. A zašto baš ime Atina? Tošić je objasnio da su Jelena i on dugo većali, a da su izabrali ime koje je Marko Pantelić želeo da da svojoj drugoj ćerki.
"Marko je hteo da svoju drugu ćerkicu nazove Atina, ali, eto, ja sam ga preduhitrio. Jelena i ja smo dugo pričali o tome koje ćemo ime dati devojčici, ali nikako nismo mogli da se složimo. Ona je htela Sara, a ja tea. Jedan moj rođak mi je dao spisak od desetak pravoslanih imena i tada smo odlučili da je nazovemo Atina", rekao je Tošić za "Kurir".
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Nadam se da je lepo dete (na oca)a neka je zivo i zdravo
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|