www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tinejdžer spiskao 90.000 evra u Delta sitiju
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 1:44 pm    Naslov poruke: Tinejdžer spiskao 90.000 evra u Delta sitiju Na vrh strane Na dno strane

Dečak U. M. (15), koji je u petak ujutru nestao iz kuće i sa sobom poneo 90.000 evra, vratio se kod roditelja dan kasnije živ i zdrav, ali bez novca!

Kako "Alo!“ saznaje, veći deo novca je potrošio u šopingu u "Delta sitiju" sa vršnjacima. Policija ispituje gde je i kod koga završio ostatak novca

"Moj sin se prekjuče javio drugovima i tako smo saznali gde se nalazi i da je dobro. Ne znam šta ga je navelo da ode od kuće i da sa sobom ponese taj novac. Njegovo ponašanje u petak je bilo isto kao i prethodnih dana. Bitno mi je da mi je dete zdravo i živo. Što se tiče novca, to će policija završiti. Istraga je pri kraju", priča otac U. M., koji je želeo da ostane anoniman.

Kako "Alo!" saznaje, dečak je veću svotu novca potrošio sa drugovima u "Delta sitiju" u Novom Beogradu, gde je kupovao garderobu za sebe, ali i za drugove. Šta se desilo sa ostatkom novca ni roditeljima ni policiji nije poznato.

"Ne znam da li ga je neko od drugova nagovorio da iz kuće iznese kofer pun para i kako da ih potroši. Zbog istrage koja je u toku ne smem da ulazim u detalje. Razumite me, on je dete. Napašće ga neko", objašnjava otac za "Alo".

Uplašeni roditelji U. M. u petak ujutro pozvali su policiju i prijavili da im je maloletni sin otišao od kuće sa koferom u kojem se nalazi 90.000 evra. Ubrzo su obaveštene sve policijske stanice i dat je opis petnaestogodišnjeg dečaka koji se sa žutim koferom šeta po gradu.

Nekoliko sati kasnije, radnica iz jedne beogradske trafike obavestila je policiju o mališanu koji je razmenio 300 evra i nestao. Da se U. M. nalazi u gradu, i to kod Narodnog pozorišta, u petak uveče oko 22 sata prijavio je jedan od slučajnih prolaznika.

Međutim, patrola policije pročešljala je centar grada, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Kako "Alo" saznaje, U. M. važi za dobro i vredno dete i dosad nije pravio probleme.

Nijedan zaposleni u brojnim prodavnica šoping-mola "Delta siti" ne seća se da je kod njih pazario petnaestogodišnjak sa svitom prijatelja.

"Verujte nam, da se pojavio klinac pun para i sa grupom prijatelja, zapamtili bismo ga. Uostalom, nismo mi toliko skupi da se taj novac kod nas može potrošiti", gotovo identično su odgovarali prodavci i upućivali nas na neku "skuplju" konkurentsku firmu.

Njihov zajednički zaključak je da bi U. M. za pomenuti novac nakupovao toliko stvari, da bi bilo potpuno nemoguće da čak i u "Delta sitiju" ostane neprimećen.

(MONDO)

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Što meni nije dao te pare? Pa nije mala svota, ali bi mu roditelji verovatno davali postepeno te pare, ne opravdavam to.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta reci osim .. dobro pa nije trošio pare na nešto drugo .. garderoba i tako to .. to se veoma lako može oprostiti .. ipak je kupovao i za druge a ne samo za sebe.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sto nije sakrio i sacuvao do punoletstva Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

Pa vidiš da nije pametan. Pa provalili bi ga roditelji, ovako ih je bar potrošio. Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 5:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

Čovek je umesto da sačuva pare otišao u ' životni šoping ' Mr. Green Mr. Green

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Boldriče, opet si sve pare potrošio na rotkvice?"

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.....axaxaxxaxaaxaxax.....koji car......axxaxaaxaxxaaxxa.....

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

banke su izmislili masoni ostajem veran slamaricama...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 08, 2008 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a odakle roditeljima 90.000e i to u koferu tj kesu u kuci. zivela slamarica (sto reci Bulat)

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

What's the difference between rich and poor people?

Poor people buy stuff (lots of stuff)
Rich people buy stocks.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko jos normalan drzi tolike pare u kuci i da momak to zna(U tim godinama i decu prave tako da nije decak)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Tinejdžer spiskao 90.000 evra u Delta sitiju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon