:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
U Beogradu su se u utorak dogodila dva, gotovo, neverovatna slučaja koja imaju veze sa saobraćajem.
Oko podneva, kod Industrije motora u Rakovici, za sada, nepoznati napadač uperio je pištolj u vozača autobusa na liniji 3a, zato što je odbio da zaustavi vozilo na stanici koja je privremeno ukinuta, javio je Studio B.
Vozač je slučaj odmah prijavio policiji, koja traga za napadačem, koji je izašao iz autobusa na sledećoj stanici.
Nešto kasnije na Karaburmi se dogodio teži incident, kada je jedan penzioner, nožem ranio dve osobe, uključujući taksistu, sa kojim je imao lakši sudar. Prema izjavama očevidaca, koje je prenela Televizija Pink, taj stariji čovek (ima više od 70 godina) je izašao iz svog automobila prišao je taksi-vozilu i uboo je taksistu, a potom je ranio i jednu ženu koja je pokušala da ga zaustavi.
Slučajni prolaznik je zadržao napadača do dolaska policije, kojoj je izjavio da ga je taksista udario kolima i da ga je prvi napao.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Koji su to psihopatski idioti.
|
|
|
| |
|
 |
folk_n Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Jul 2008 Poruke: 26

|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ma taj saobracaj u BGu, ma to je cudo jedno...
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Ajd što mladi .. nego i penzioneri počeli sad da se brane u 21. veku .. Srbijo !! U koliko dubok propast ideš da mi je samo znati
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Casper38 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Jan 2008 Poruke: 4

|
|
|
Covek u nejvecem broju ubija i napada iz straha, a najgore je kada neko napadne mirnog i postenog , taj ne prasta...
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
U Lazi ocigledno da pate od nedostatka klijenata?
|
|
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
| Citat: | | U Lazi ocigledno da pate od nedostatka klijenata? |
Provalio ih covek....prava dijagnoza
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
Mlado ludo=staro ludo
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
|
Najgore je što je takvih pacijenata pun Beograd...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|