:: |
Autor |
Poruka |
zemun88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2008 Poruke: 2
|
|
Potvrdjeno. Zezao me je kaspersky internet security, pa sam instalirao nod32 smart security. Isto sr...., pa sam mu ......
Kad sam instalirao Avast, racunar mi je progledao a internet leti, uz svu zastitu. Onda sam pesmu skinuo bez problema
hvala na odgovoru
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Nema na cemu, tu smo da pomognemo
Poz
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
joza100 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2008 Poruke: 1
|
|
|
|
|
|
|
|
joza100 je napisao/la sledeće: | http://www.domaci.de/download_f_22146_mile_kitic_2008_sanker.html
2.11.2008 a provajder je optima | Da li koristis neki download manager za skidanje fajlova, kao recimo FlashGet ili neki drugi? Ako je odgovor da, onda ga iskljuci i probaj ponovo pa nam javi da li je to resilo problem
Hvala
|
|
|
|
|
dagava Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2007 Poruke: 4
|
|
Gocu trzan nema sanse da skinem ni jednu pesmu i veoma sam LJUTAAAAA
pozdrav!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Probao sam da skinem sve njene pesme iz 2008 i uspeo bez ikakvih problema... Ako zelis da ti pomognemo, moras da nam das vise informacija... da li dobijas neku gresku kada pokusas da skines pesmu i koju... da li koristis neki program za skidanje fajlova ili samo browser (IE, Firefox, Operu)...
Hvala
|
|
|
|
|
medoboss Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Apr 2008 Poruke: 1
|
|
|
|
|
|
|
|
medoboss je napisao/la sledeće: | www.doaci.de/download/juice-2008-nisam mogao da skinem
16.45h
T-Com Crna Gora | Ne znam koji je to link... ali tacan svakako nije... proveri ti to pa se javi.
Poz
|
|
|
|
|
kristina2001 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 1
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
kristina2001 u vreme koje si navela kao problematicno za skidanje ove pesme, nisi bila ni registrovan clan Ako veci mas problema oko preuzimanja pesme, molila bih te da onda upises tacne podatke kako bi ti admin mogao pomoci
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Samo je iskopirala tekst koji sam ja dao kao primer u prvoj poruci...
|
|
|
|
|
tsunami_maker Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Apr 2007 Poruke: 1
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|