:: |
Autor |
Poruka |
_opicena_mala_ludaca_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Okt 2008 Poruke: 1 Mesto: negde u daljini......u nebesima=P

|
|
da li mozda neko zna gde mogu downloadati pesmu (ne znam izvodjaca, ni naslov) sto ide ovako "Srpkinjica jedna mala po Kosovu cvece brala, sve u jedan venac svila pa se njime zakitila..." ?
bila bih vam veoma zahvalna ako neko zna gde je mogu downloadati besplatno.
pozz
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Prvo saznaj u ovoj temi http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 naziv pesme i izvođača, pa kad dobiješ odgovor upiši ovde koja je pesma u pitanju, i ostavi email na koji ti može biti poslata
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Misha015 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 02 Avg 2008 Poruke: 18

|
|
Imam pesmu. Ostavi mail.
Inace, pesma se zove Trobojka a otpevao ju je jedan svestenik, ja mislim, pocetkom 90-ih. Koliko se ja secam. A secam se!
|
_________________ Jedini bezbedan zaverenik je onaj koji zaveru kuje sam.
Sherlock Holmes |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|