:: |
Autor |
Poruka |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Ej ti što bi da me pipkaš i štipkaš i kuvaš i što me više ne voliš
ČESTITAM TI NA PREĐENOM SPRATIĆU!
Drago mi je što sam te upoznala, i što mogu sa osobom poput tebe da se družim na ovom fOrumu
Nastavi da koračaš kroz ove stranice na isti način kao i do sada
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Da ti kažem, sve ono što ti Raptor potuži za mene, nije sve istina, ima nekoliko istine...
u glavnom, ovdje smo da ti čestitamo, jel tako? E pa ako je tako, ja čestitam.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
bLackLady - mislim da gajimo ista osecanja i ti bi mene da stipkas, pipkas... (dobro necemo sad u detalje ) i da me vise ne volis Hvala za cestitku i sto si me zanimljivim postovima "naterala" da vec sada naguram na 36000 (ja to mislila kasnije ). Drago mi je da si ponovo ovde i nadam se da neces opet pauzirati kao ranije
Konjanik - verujem ja mom zetu Raptoru, al verujem i tebi, tako da nek bude da nista nisam videla, nista nisam cula Posto ste vi ovde da cestitate, onda je moje da zahvaljujem Hvala za cestitkuza predjeni spratic
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Cestitam
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Cestitma Kolegincia samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Juhuu sta ja sve hvatam u letu u poslednje vreme... Koleginica Nocna Morica presla spratic Pa ti letis Cestitammmmm, Kissss
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Čestitke i sa moje strane
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Gle snajke,mislila da će mi pobeći ali ne,snajka je uvek uz tebe i gleda te sa dolina samo nemoj slučajno da padneš na mene..Ili imam i rešenje i za to,povešću onog zeku pa da na njega hmm... padneš
Čestitke snajka i u ime Novog Sada
Cmoks :*
|
|
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
<Vid tetkine lujke leti, leti.... čestitam draga moja
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Mlle Scorpion, doskoci jedan spratic,cestitam od srca
|
|
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Draga moja cestitam ti na predjenom spraticu
Zelela sam da ti poklonim ovo (ali se setila da si sajgajepica pogrickace te )
Zatim zelela da ti poklonim ovo (ali si ti ipak nocna morica a oni tako slatko spavaju pomislice da ne radis svoj posao dobro )
U zadnje vreme me uvek ubacis u varijante ove vrste
Zato ti poklanjam ovo
Mislim da ce ti se svideti
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Čestitam, koleginice.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|