:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Csje.
Ono sto se sinoc desilo je bilo stvarno glupo,tj. jako je glupavo ispalo i ja sam ispala totalni kreten samo zato sto ne mogu da cutim.
Naravno da namerno nisam otkrila ime Idealno_lose,sve je to bila brzina i konfuzija,i stvarno nisam nista lose mislila.
I ne mogu da verujem da Idealno_lose zbog takvog idiotluka nece da razgovara sa mnom,kao da ne razume.
Eto...jos jednom se izvinjavam njoj,i svima koji su se osetili uvredjenim,stvarno mi to nije bio cilj i nadam se da ovaj glupi dogadjaj nece uticati na utisak ostalih ljudi sa foruma koji su stekli o meni.
Ja sam samo ponekad jako rastrzana u tuzna i samoj sebi nejasna pa mi se onda svasta desava,i jako patim i jako mi nije dobro i iz toga svasta izadje kad sam nervozna a sinoc sam bila jako jer sam cekala na jednu stvar od pocetka godine,i juce se ispostavilo da to nista nije uredu.
Eto...
Moje izvinjenje.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mala, svaka cast
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Hrabro sa tvoje strane...
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
Ma nije to bre hrabrost,to je vaspitanje pre svega,pa onda tolerancija i zdrav razum
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Iako ne znam o cemu se radi, i i dalje ne znam ime idealne, cestitam na iskrenosti
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Iako ne znam o cemu se radi, i i dalje ne znam ime idealne, cestitam na iskrenosti  |
Potpisujem,svaka cast filicka...malo je takvih danas i ostani takva.
Ne daj bagri da te pokvari i budi uvijek to sto jesi
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Samo tako, lepa!
Sto kaze mayche, ni ja ne znam ime idealne, nit' me zanima...
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Csje.
Ono sto se sinoc desilo je bilo stvarno glupo,tj. jako je glupavo ispalo i ja sam ispala totalni kreten samo zato sto ne mogu da cutim.
Naravno da namerno nisam otkrila ime Idealno_lose,sve je to bila brzina i konfuzija,i stvarno nisam nista lose mislila.
I ne mogu da verujem da Idealno_lose zbog takvog idiotluka nece da razgovara sa mnom,kao da ne razume.
Eto...jos jednom se izvinjavam njoj,i svima koji su se osetili uvredjenim,stvarno mi to nije bio cilj i nadam se da ovaj glupi dogadjaj nece uticati na utisak ostalih ljudi sa foruma koji su stekli o meni.
Ja sam samo ponekad jako rastrzana u tuzna i samoj sebi nejasna pa mi se onda svasta desava,i jako patim i jako mi nije dobro i iz toga svasta izadje kad sam nervozna a sinoc sam bila jako jer sam cekala na jednu stvar od pocetka godine,i juce se ispostavilo da to nista nije uredu.
Eto...
Moje izvinjenje. |
Eto dobila si pažnju
Draga moja nisan ja na tebe ljuta, nit išta mislin negativno o tebi..
To s imenon je sve ispalo kako je ispalo, *ebiga..
I nemaš se šta izvinjavat, sve je 5.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
Nije bila poenta u tome da dobijem paznju.
OK onda,ako je sve OK...super.
|
|
|
|
 |
rL-Valter panonski mornar

|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity

|
|
hmm a kak joj je ime ako mogu znati sapni mi
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Filcika, šapni meni, pa će onda Valter da pita mene, a ja ću da tražim od njega 2500€!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|