Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
Happy B-day!
Mysty ~abhor~
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
toni2006 je napisao/la sledeće:
Happy B-day!
hvala dragi
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
toni2006 je napisao/la sledeće:
Happy B-day!
Tako je, toni, tako je... Idem odma posle ovog posta da te pomenem u temi Zvezda dana, kad se vec ja nism setio da joj cestitam.
Mysty, a ja sam vec napomenuo u prvom postu da sam malo nemaran prema osobama koje postujem, pa mi neces zameriti sto ti prvi nisam cestitao na forumu rodjus.
Sta je ,bre, ovo sve drage osobe rodjene u februaru?
I Ennio Morricone dolazi u BG u ovom mesecu, kao da je sve ovo rezhirao onaj debeli Hickok. Kad je tako, kao poklon jedna od tema iz kultnog filma, scena kad negativac Tuco trci po groblju i trazhi grob sa zlatom. Ovo je jedna od jacih tema Morriconea , koju su prisvojili i hevi metalci, Metallica je takodje izvodi. Tema se u originalu zove The ecstasy of gold(u pitanju je film Dobar, losh, zao).
kiss i sve najbolje!
dobar, losh,zao
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
Seko moja obozavam te
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea...
toni2006 $$ doctor 4 love $$
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
malena evo ti mali poklon od mene da ti sreću nosi!
cmok
TAMARA MAGIS ***bombica***
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
meni je bas dosadno,pa idem od kutka do kutka ali nigde nekog da pronadjem
pozdravljam te draga,i evo nesto za tebe
sada imas dovoljno
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
Sekoooooooooo...vidim da si stavila onaj avatar...samo da te pohvalim
juuuuuuuuuuuuuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea...
Mysty ~abhor~
tonice hvala tiiiiiiiiii
Tamara zahvaljujem,bas lepo od tebe
Sestro sta da ti kazem...hvala na komplimentima
Sestro, ja dosla a tebe nema da spremis koktel..... nema domacice pa mora gosca da ga mucka strasno...ccc al ajde oprastam ti pa da nazdravimo u to ime
Mysty ~abhor~
Mmmmmmmmmmmmmmmmm savrseno...hvala draga
nema na cemu
ja sam dosla da me castis
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma