www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

for mysty...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 04, 2009 11:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Happy B-day! Wink

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 04, 2009 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

toni2006 je napisao/la sledeće:
Happy B-day! Wink

hvala dragi Wink

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 10:38 am    Naslov poruke: dobar, losh,zao Na vrh strane Na dno strane

toni2006 je napisao/la sledeće:
Happy B-day! Wink

Tako je, toni, tako je... Idem odma posle ovog posta da te pomenem u temi Zvezda dana, kad se vec ja nism setio da joj cestitam.

Mysty, a ja sam vec napomenuo u prvom postu da sam malo nemaran prema osobama koje postujem, pa mi neces zameriti sto ti prvi nisam cestitao na forumu rodjus.
Sta je ,bre, ovo sve drage osobe rodjene u februaru?
I Ennio Morricone dolazi u BG u ovom mesecu, kao da je sve ovo rezhirao onaj debeli Hickok. Kad je tako, kao poklon jedna od tema iz kultnog filma, scena kad negativac Tuco trci po groblju i trazhi grob sa zlatom. Ovo je jedna od jacih tema Morriconea , koju su prisvojili i hevi metalci, Metallica je takodje izvodi. Tema se u originalu zove The ecstasy of gold(u pitanju je film Dobar, losh, zao).

kiss i sve najbolje!

dobar, losh,zao

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 15, 2009 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Seko moja obozavam te Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 16, 2009 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malena evo ti mali poklon od mene da ti sreću nosi!
cmok Wink

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 16, 2009 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je bas dosadno,pa idem od kutka do kutka Mr. Green ali nigde nekog da pronadjem Mr. Green
pozdravljam te draga,i evo nesto za tebe Smile

sada imas dovoljno Mr. Green

bilo vezano za tu osobu ...

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 18, 2009 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sekoooooooooo...vidim da si stavila onaj avatar...samo da te pohvalim Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

juuuuuuuuuuuuuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 12:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow tonice hvala tiiiiiiiiii Exclamation

Arrow Tamara zahvaljujem,bas lepo od tebe Very Happy

Arrow Sestro sta da ti kazem...hvala na komplimentima Laughing Laughing Laughing

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 26, 2009 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sestro, ja dosla a tebe nema da spremis koktel..... nema domacice pa mora gosca da ga mucka Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing strasno...ccc al ajde oprastam ti pa da nazdravimo u to ime Mr. Green

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 27, 2009 5:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mmmmmmmmmmmmmmmmm savrseno...hvala draga Laughing

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 27, 2009 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema na cemu Mr. Green Mr. Green

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 30, 2009 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam dosla da me castis Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> for mysty... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 3 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon