:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Manekenka Mirjana Rudović, devojka koja je svojom atraktivnom pojavom obeležila spot „Scream” popularne grupe „Tokio hotel”, pravo sa glamuroznih svetkih pista doputovala je u Beograd, gde se slikala za magazin „FHM”.
„Posle studiranja počela sam da radim kao manekenka u modnoj agenciji ´Klik´. Tu sam radila dve godine, a onda sam prešla u jednu od najjačih agencija ´Vumen´ u Milanu, kod Dejana Markovića. Dakle, počela sam u Italiji, pa sam otišla u Nemačku, gde sam radila brojne reklamne kampanje. I upravo u Nemačkoj sasvim slučajno se dogodilo da budem u spotu ´Tokio hotela´ ”, priča uspešna manekenka i objašnjava:
„Rekli su mi da će spot biti malo lucidan. Pitali su me da se pojavim i prihvatila sam. To je bilo divno iskustvo za mene”, otkriva Mirjana i priča o svojoj saradnji sa jednim od najboljih svetskih modela Hajdi Klum.
„Hajdi Klum je išla na jednu, da tako kažem, turneju na kojoj je promovisala parfem ´mun sparkl´. Napravila je kasting za devojke koje će ići zajedno sa njom na tu turneju, a od više od hiljadu devojaka izabrala je samo sedam manekenki, među kojima sam bila i ja. Zajedno sa Hajdi Klum sam išla svuda, tri meseca smo samo putovale. Ona nas je na neki način podučavala kako da se snađemo u svetkoj modnoj industriji”, priča naša lepotica koja je sarađivala sa većinom slavnih modnih kreatora - radila je za Džona Galijana, Vivijen Vestvud, Džona Ričmonda, „Le Silla”, Balmain, Kavali, Kristijana Lakroa.
Mirjana je radila svuda u svetu, ali najmanje u Beogradu.
„Ovde revije nisu plaćene. Sve devojke koje ovde rade kao manekenke predstavljaju se u nekom lažnom sjaju, a u stvari rade za jednu stranicu u novinama, neku krpicu i za to da bi bile poznate u gradu. Ovde za manekenke nema karijere.”
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|