www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bekvalac - Đoković: Nismo zajedno!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 15, 2009 12:53 pm    Naslov poruke: Bekvalac - Đoković: Nismo zajedno! Na vrh strane Na dno strane

Gotovo celokupna javnost u Srbiji prethodna dva dana bavi se navodnom ljubavnom vezom najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i "novosadske Barbike", pop pevačice Nataše Bekvalac, supruge vaterpoliste Danila Ikodinovića.

Sve strane, brže-bolje, odlučno su demantovale bilo kakve glasine, priče, nagađanja...o tome da su Đoković i Bekvalac "u šemi". Samo dan pre objavljivanja te priče u magazinu "Story" objavljene su fotografije Đokovića i Bekvalac, koji su zajdno pozirali kao najseksi ličnosti u Srbiji 2008. godine.

Nataša Bekvalac, koja je na dan kada je u jednom tabloidu objavljena priča o njoj i Đokoviću, pevala na gradskom trgu u Čačku na dočeku Srpske Nove godine. Ona, međutim, nije želela da komentariše medijske tvrdnje.

"Ja sam jako dugo na sceni. Da li vam ličim na nekoga ko je takav i ko uopšte želi da komentariše tako nešto? za neozbiljne stvari nikad nemam komentar", izjavila je Nataša Bekvalac, koja je u Čačak došla u pratnji muža Danila Ikodinovića.

Dača se na celu priču o njegovoj supruzi i Novaku Đokoviću nasmejao i našalio. "Nata i Nole? pa, to je divno! Drago mi je ako je moja Nataša sa trećim teniserom sveta. To je baš lepo...Ma, naravno da su to gluposti".

Iz kompanije "Familly sport", koja zastupa interese Novana Đokovića, odlučno je demantovana medijska priča o ljubavnoj kombinaciji tenisera i pop pevačice.

"Jedina istina je da se zbog želje svojih navijača i poštovalaca slikao zajedno sa Natašom Bekvalac za list 'Story'. Sa porodicom Bekvalac Novaka vezuje iskreno prijateljstvo. Sve ostale informacije nisu istinite i nisu korektne prema samom Novaku Đokoviću, Nataši Bekvalac i njihovim porodicama i mogu da povrede njihov porodični mir i spokojstvo", navodi se u saopštenju.

(MONDO)

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 16, 2009 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nema sanse.... pa ovu Natasu ne bih ni ja...... buuuhahahahahahaha! Laughing Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bekvalac - Đoković: Nismo zajedno! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon