:: |
| Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Grupa mladića pucala je na jedan gradski autobus u Novom Sadu, u kojem se tada nalazilio desetak putnika, od kojih niko nije povređen, saopštila je danas novosadska policija.
Incident se desio sinoć, pet minuta pre ponoći, kada je autobus koji saobraća na liniji broj sedam stao na autobusko stajalište, navodi se u saopštenju.
Dodaje se da su meci pogodili predzadnje bočno staklo i predzadnja vrata.
Policija traga za izvršiocima tog krivičnog dela.
Izvor: MTS-Mondo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Koji kreteni
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pucnjava u autobusu na liniji 7 u Novom Sadu
Novosadska policija saopštila je juče da je u petak, pet minuta pre ponoći, grupa mladića ispalila u gradskom autobusu više hitaca iz pištolja koja su pogodila preptposlednje bočno staklo ovog vozila i vrata pored tog prozora. Povređenih nije bilo. Izgrednicima na čijoj identifikaciji se intenzivno radi pripisuje se krivično delo izazivanja opšte opasnosti, navodi se u saopštenju.
- Vozio sam na kružnoj liniji 7, od Limana ka Novom naselju i Satelitu, preko Futoške pijace. Bio je moj poslednji polazak u 23.40 sati i za desetak minuta sam došao s 40 do 50 putnika do Železničke stanice, gde sam na stajalištu primetio grupu od sedam do osam vidno pijanih mladića koji su ušli u autobus sa jednom ili dve plastične flaše piva od dve litre, izjavio nam je juče vozač gradskog autobusa Radoslav K.. - Nakon 500 metar,a na Bulevaru Jaše Tomića kod raskrsnice sa Ulicom Pariske komune, na prilazu stajalištu, začuo sam pucanj pa odmah potom i drugi. U prvi mah, pomislio sam da je reč o petardama, jer se to desilo u zadnjem delu zglobnog autobusa dok smo bili u pokretu. Kad sam otvorio vrata na stajalištu video sam da su neki putnici zalegli iza sedišta,a neki su brže bolje istrčali iz autobusa. U tom momentu četiri ili pet mladića pobegli su iza zaustavljenog autobusa u Ulicu Pariske komune. Tada sam shvatio da je upotrebljeno oružje.
Naš sagovornik, vozač s dvadesetogodišnjim iskustvom, objasnio je potom da je zamolio kontrolora, koji je ušao dve stanice ranije, da izađe i pogleda da li je bilo vidnih oštećenja na vozilu. Kad kontrolor nije utvrdio veća oštećenja, zbog bezbednosti putnika i lične bezbednosti Radoslav je produžio da vozi, jer nije znao da li će se, kako je kazao, "oružana borba nastaviti negde u blizini autobusa". Pošto su se razbežali putnici na posletku vratili u autobus vozač je završio vožnju na Limanu. Prema rečima našeg sagovornika, jedan od tih alkoholisanih mladića je pokupio tri ili četiri čaure i kazao da ne treba da se boje jer one pripadaju pištolju "plašljivcu", a onda je na stajalištu u Ulici Korenelija Stankovića, na Detelinari, izašao s drugom koji od pijanstva nije mogao sam da hoda.
- Došao sam u garažu i kod trećih vrata uočio prostrel metka kroz vrata i staklo i o tome obavestio otpravnika i dispečera nakon čega je došla policija na uviđaj. Napominjem, u našem poslu ovo neće biti poslednji incident. Krvi nije bilo, srećom. Nažalost, ovakvi događaji često se događaju. Sličnih incidenata nisam imao, ali tuča u autobusu i napada na vozača dese se jednom ili dva puta mesečno. Večernji polasci su jako riskantni i opasni za vozače i kontrolore, pre svega zbog pijanih putnika. Možemo dobiti vrlo lako i batina, pošto izgrednika ima više u društvu” dodao je za "Dnevnik" ozlojeđeni vozač Radoslav K. Tekst i foto: M. V.
Putnik ili izgrednik?
Pred zatvaranja ovog broja "Dnevnika" nezvanično smo saznali da se sinoć u Kliničkom centru Vojvodine Novosađanin Branislav I. (21) javio na lekarski pregled zbog prostrelne rane noge, čija povreda bi mogla da se dovode u vezu s pucnjavom u gradskom autobusu na liniji 7. Za sada nije poznato da li je ovaj mladić bio među izgrednicima koji su šenlučili u autobusu ili je pak bio među ostalim putnicima. Više zvaničnih detalja očekujemo sutra, kada se može očekivati završetak istrage u vezi s ovim događajem.
Izvor: Dnevnik
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|