www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nisam luda, ja sam umetnica!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 03, 2009 7:28 pm    Naslov poruke: Nisam luda, ja sam umetnica! Na vrh strane Na dno strane

Studentkinja umetnosti pravila se luda za diplomski rad - bukvalno.

Ana Odel (35) ubedila je policiju da je psihotična, nakon lažiranog pokušaja samoubistva skokom sa mosta u Stokholmu.

Čak osam policajaca učestvovalo je u obuzdavanju i transportu 'pacijentkinje' u obližnju bolnicu, gde je Odelova divljala, vrištala i šutirala medicinsko osoblje. Na kraju su morali da je vežu za krevet, i daju joj sedative.

Sledećeg jutra, doktori su pobesneli kada im je ponosna Odelova saopštila da je njeno 'ludilo' bilo deo diplomskog rada na švedskom Univerzitetu umetnosti.

Istraga je u toku, a Odelova bi mogla da bude optužena za napad, nasilje nad javnim službenicima i traćenje vremena policije.

"Zgroženi smo njenim ponašanjem, besramno je uznemirila i osoblje i pacijente. I ona, i profesori tog fakulteta trebalo bi da se ošišaju i nađu prave poslove", rezignirano je saopštio lekar David Eberhart.

Odelova je u svoju odbranu saopštila da je ceo incident bio "odlično i do detalja isplaniran", i da nikako nije imala nameru da se šali sa policijom i osobljem bolnice.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nisam luda, ja sam umetnica! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon