:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Pirati su u nedelju oteli grčki teretni brod nedaleko od obala Somalije, saopštilo je grčko ministarstvo trgovačke mornarice.
"Pirati su kod obala Somalije oteli brod 'Saldana' koji plovi pod zastavom Malte i ima 22 člana posade", navedeno je u saopštenju ministarstva, preneo je Rojters.
U saopštenju je još navedeno da je brod prevozio ugalj i da je plovio za Sloveniju.
Kapetan broda Saldana radio vezom je javio da su se pirati ukrcali na brod, i da su mu naredili da upozori britanski ratni brod "Nortamberlend" da se ne približava, preneo je BBC.
"Nortamberlend" se nalazio 100 kilometara od teretnog broda u trenutku otmice, a inače je deo patrolnih snaga Evropske unije koje su zadužene da sprečavaju piratske napade u nesigurnim vodama Afrike.
Somalijski pirati kao metu imaju trgovačke brodove koji plove kroz Adenski zaliv koji povezuje Evropu i Aziju.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
viktor007 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Jan 2009 Poruke: 8

|
|
svaka im cast!!!
ja sam mislio da pirata odavno nema
|
|
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Ma gde bre nema...pa i oni su gledali Jacka Sparrowa ...igraju se
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
a ovo nije prvi slucaj u poslednje vreme otmice...poludeli i oni
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|