:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Dženifer Eniston nema baš sreće sa muškarcima. Ali, njeni problemi nisu neuobičajeni. Njen najveći peh u životu je što se ne zove Anđelina Džoli!
Njena najveća rivalka najpre joj je uzela muža Breda Pita, a sada preti da bude seme razdora u vezi sa Džonom Majerom.
Naime, dečko Dženifer Eniston, s kojim je prvi put izašla u javnost na crvenom tepihu tokom dodele Oskara, izjavio je kako svaki muškarac razmišlja da vodi ljubav sa Anđelinom Džoli.
On je izjavio da sažaljeva Breda Pita, jer mu sada, pošto je sa Anđelinom, ne preostaje niko o kome bi mogao da mašta za vreme seksa.
"Svi misle da je Bred Pit sretnik jer je u braku sa Anđelinom. Ja mislim da je to grozno, jer kada ti Anđelina Džoli pu*i, koga možeš da zamišljaš da ti pomogne da dođeš do vrhunca?", zapitao se svojevremeno pevač Džon Mejer, koji je bio i u vezi sa Džesikom Simson.
Tabloidi su tu njegovu "izvukli iz naftalina", jer ju je dao pre tri godine magazinu "Rolingston", verovatno ni ne sanjajući da će jednog dana biti u vezi sa Dženifer Eniston.
Tokom dodele Oskara, Dženifer i devet godina mlađi Džon su delovali zaljubljeno i vrlo srećno, što su potom i izjavili, ali novinari su iskoristili priliku da podsete na ovu njegovu izjavu.
Inače, Majer je posle dodele Oskara rekao da je bio srećan što je mogao da bude "moralna podrška" svojoj partnerki tokom te večeri, jer je osetio da je ona "vrlo nervozna".
"Nije to baš moj svet, ta dodela Oskara...Ali, Džen je bila tako slatka te večeri. Bilo je zabavno, ali i meni nekako čudno. Praktično sam ušao u svet Holivuda te večeri i morate da znate i budete svesni da postoji neko ko vam čuva leđa. I Džen je znala da joj ja čuvam strah", rekao je Majer.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|