www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Veliki Brat VIP All Stars 2009
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 2:58 pm    Naslov poruke: Veliki Brat VIP All Stars 2009 Na vrh strane Na dno strane

Bez obzira na sve, ovo će biti jedna od najgledanijih sezona „Velikog Brata“, što zbog medija na kom se emituje, tako i zbog popularnosti likova koji su uzeli učešće, pa su „emoušnovci“ ovaj put napravili pun pogodak. Inače, u kući će se pored Nenada Čanka naći Tijana Stajčić, Peđa D’Boj, Milić Vukašinović, Milan Mumin (eks Lav hanters), Jelena Žeželj, Sani Armani i drugi...

(www.kurir-info.rs)

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,da...vip...pffft...za polovinu cula nisam Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bezveze..jos izjava Žeže aman kako mi je cakana Mr. Green

A može li ijedan VB proći bez ovog seljaka Mikija Mr. Green

A Kalimero iz rialitija u rialiti hahahaha

A JK dosla trudna mashala Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nenad Canak? hahahahahahahahahaha

The tears of a clown make the whole world laugh.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
Nenad Canak? hahahahahahahahahaha

Ima da ih onimštapom hebe u pedu Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma meni nije jasno kako je i svoje provukao kroz ona vrata, izgledala uska... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sve moj do moga. Ovamo kukaju stedite,stedite velika je kriza a ovamo okupljaju kojekakve nazovi VIP likove koji izumiru pa im treba malo slave i jos im placaju sve to a obican narod neka gladuje.Molim malo pametnije od mene da mi kaze ko je ovde lud ?

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 4:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veselo društvance u sastavu:
1. Tijana Stajšić (Sombor, 24 godina, studentkinja, manekenka)
2. Dalibor Andonov - Gru (Beograd, 36 godina, slobodni umetnik)
3. Mira Škorić (Beograd, 38 godina, estradna umetnica)
4. Nenad Čanak (Novi Sad, 49 godina, političar)
5. Jelena Žeželj (Beograd, 21 godina, student, novinar)
6. Milan Mumin (Novi Sad, 37 godina, muzičar)
7. Mia Borisavljević (Valjevo, 24 godina, estradna umetnica)
8. Miroslav Đuričić - Miki (Kupinovo, 31 godina, kuvar)
9. Ivana Škorić (Kipar - Beograd, 31 godina, manekenka, model)
10. Filip Kapisoda (Cetinje, 21 godina, maneken)
11. Sandra Drašković (Beograd, 28 godina, voditeljka, novinarka)
12. Edin Aladžuz - Kalimero (Sarajevo, 29 godina, estradni radnik)
13. Jelena Karleuša (Beograd - Bremen, 30 godina, estradna umetnica)
14. Dragan Marinković (Beograd, 40 godina, glumac)

Sve mislim da će biti zanimljivo ovih mesec dana. Čanak nije došao na binu nego se pojavio u sobi VB (nije mogao da se toliko šetka zbog noge), ali je odmah počeo da šmeka cimerke. Very Happy
Mira i Jelena su se izljubile kad su se srele, a mislio sam da će se odma' počupati za ruse kose. Ima vremena.
Filip - uobražen preko mere.
Očekivali smo da će se pojaviti Karamela, ali ovaj Kalimero je tri puta gori od njega!
Maca - bez njega ništa! Morao je da upadne da upotpuni broj (kad imaš 13 nečega, da bi razbio baksuz moraš da dodaš još 1 komad).

Voditeljska prepucavanja su bila zanimljiva. Isto i grupni razgovori i Čankova pripovedanja sa njegovih putešestvija. Kad su devojke same, sve pršti intelEgencija: pola sata su raspravljale koja će da uzme koji krevet, a Karleuša je u startu skinula cipelice i zauzela jedan. Ne bi me čudilo da ona ispadne najpametnija...

Mislim da će prvi ispasti Čanak (zbog noge) i Karleuša (em je u drugom stanju, em ima kući ćerkicu Varšavu ili kako se već zove).

Računam da će pobediti Filip ili Kalimero, pošto oni nisu iz Srbije. Uvek kad je neki šou sa učesnicima iz država XY mora do finala da se probije barem po jedan iz svake države - zbog gledalaca). Ne želim nikoga da vređam, ali su organizatori jako providni. Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne, ne...cekaj malo...to je karleusa u vb? Shocked pa zar ona nema bebu kod kuce? Confused gospode! Evil or Very Mad

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Hot Cherry
Banovan!

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko pita bebu ... jbt pa to jo JK Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet nesto bezveze Mr. Green

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 11:06 am    Naslov poruke: VB: Modeli, muzičari, političar, JK i Miki! Na vrh strane Na dno strane

Treće izdanje Velikog Brata sa poznatim ličnostima počelo je u ponedeljak uveče na televiziji Pink.

U Kuću na Košutnjaku slavne je uveo oprobani voditeljski tim, Milan Kalinić i Dragan Marinković Maca, i sam prethodni učesnik VIP VB.

Pre samog početka šoua, prikazan je kratki snimak lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka u ispovedaonici. Tako je, verovatno greškom, otkriveno da je Čanak (49) prvi političar koji će ući u domaćeg VB.

Prva ukućanka je "među deset najlepših žena na svetu koje umeju da se biju", Tijana Stajšić (24), Mis Jugoslavije 2001. godine! Pored karijere u manekenstvu, Tijana vredno radi i na borilačkim veštinama - nosilac je crnog pojasa u karateu.

Drugi je ušao reper Dalibor Andonov Gru (36)! Jedan od najpopularnijih hiphopera devedesetih rekao je da nema nikakvu taktiku, a da je njegova supruga Danica Prvulović, bivša manekenka sa kojom ima sinčića Vuka, na ulazak u Kuću rekla "OK".

Treća ukućanka je folkerka Mira Škorić (39), koja po sopstvenom priznanju nije pevala "samo u Japanu".

"Zovu me i Mira Četiri Pištolja, a ja imam samo dva. Volim da imitiram ljude, i ulazim kako bih demantovala sve tračeve o sebi", rekla je pevačica koja za sobom ima brojne nagrade i više od deset studijskih albuma.

Četvrti ukućanin bio je Nenad Čanak, koji je okupljene u dnevnoj sobi iznenadio izlaskom iz ispovedaonice.

"Vidim da će biti zaista šarena ekipa", prokomentarisao je Gru.

Peta je bila prva "veteranka" VB, promoterka i model Jelena Žeželj (21), učesnica drugog serijala Velikog Brata koji je prekinut zbog pogibije troje ukućana.

"U Kući ne bih volela da vidim jedino Bureka, njega uopšte ne cenim", rekla je Jelena, koja je objavila i da trenutno nema dečka.

Milan Mumin (37) iz Love Hunters šesti je ukućanin.

"Za mene je Veliki Brat izazov. Više puta sam bio u zatvoru, pa mi boravak u Kući neće biti problem", rekao je roker koji živi između Njujorka i Novog Sada, a sebe definiše kao "možda anarhistu".

Sedma ukućanka je estradna umetnica Mia Borisavljević (24), poznata po spotu u kojem nije zaista bila gola, kako je otkrila tokom predstavljanja.

"Ja sam slobodna, ali nisam vulgarna", rekla je Mia, koja kao omiljeni incident na nastupima pamti kada je samoj sebi izbila zub mikrofonom.

Osmom ukućaninu ovo će možda biti "treća sreća" - Miki Đuričić (31), "VIP pčelar iz Kupinova", treći put će okušati sreću! Miki je postao prava zvezda nakon učešća u prvom serijalu, a zatim je uveden i u drugom zajedno sa svojim ocem Mirkom, kako bi malo "mutio vodu". Oba puta je svojevoljno napustio Kuću, na opšte razočaranje publike.

"Ovoga puta, ostajem do kraja", obećao je "večiti ukućanin".

Deveta je ušla manekenka i povremena glumica Ivana Škorić (31), supruga odbojkaškog reprezentativca Edina Škorića i sestra bliznakinja voditeljke Bojane Janković.

"Mislim da sam jaka ličnost, ulazim iz čiste radoznalosti. Baš me je kopkalo - kakvo li je to iskustvo", rekla je Ivana.

Crnogorski model Filip Kapisoda (21), najuspešniji maneken beogradske Nedelje mode 2006. godine, ušao je deseti.

"Najviše volim da ležim, jesam li Crnogorac ili nisam", našalio se Filip, inače bivši dečko pevačice Ksenije Pajčin.

VIP ukućanka pod brojem 11 je "žena brend", Sandra Drašković ex Lazetić (28), manekenka i voditeljka poznata pod nadimkom Sani Armani.

"Od poznatih se najviše družim sa samom sobom. Nemam taktiku za ulazak u Kuću, biću opuštena i prirodna", otkrila je Sandra, koja je u Kuću ušla u kratkoj crnoj haljinici.

Pretposlednji muškarac koji će se boriti za nagradu je estradni umetnik i imitator iz BiH, Edin Aladžuz (29) zvani Kalimero.

Omiljene ličnosti za imitiranje su mu Hanka Paldum, Severina i druge bombastične pevačice, bavi se pevanjem, humanitarnim radom, tračarenjem i piše svoj drugi roman!

Producenti su najveće iznenađenje sačuvali za kraj - folk diva Jelena Karleuša (30) poslednja je ženska slavna ličnost koja ulazi u Kuću!

"Kofer je pun donjeg veša", najavila je uvek provokativna JK, koja inače čeka svoje drugo dete sa mužem, igračem Verdera Duškom Tošićem.

Zatim je Maca pružio mikrofon Milanu, i otkrio da je on 14. VIP ukućanin! Voditelju iz BiH će ovo biti druga "runda" u Velikom Bratu.

Maca (40) je u svom profilu naveo da publika "može da ga mrzi ili voli, ali nikako da ostane ravnodušna".

VIP ukućane u roze Kući dočekali su morski specijaliteti, šampanjac... A onda su krenuli sa upoznavanjem.

"Ima li nešto za klopu, ja sam ipak žena trudnica", odmah je zavela red JK.

Pravila su ista - ovih 14 "selebritija" se bore za nagradu od 50.000 evra, a u Kući će boraviti mesec dana.

Pobednici prethodnih VIP serijala Velikog Brata su fudbaler Saša Ćurčić Đani i kreatorka Mirjana Đurović Mimi.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Veliki Brat VIP All Stars 2009 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon