:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Direktorka jedne osnovne škole u Konektikatu zabranila je svaki fizički kontakt učenika, pa čak i rukovanje, a onima koji to prekrše preti izbacivanje iz škole.
Zabrana je usledila nakon tuče dvojice učenika.
"Uočeno je zabrinjavajuće ponašanje dece koja se u poslednje vreme grle, ljube, diraju jedni drugim intimne delove tela, a čak se i udaraju. Zbog toga je ubuduće zabranjen svaki, pa i najblaži, fizički kontakt među učenicima", stoji u dopisu roditeljima direktorke Ketrin Vilijams.
Učenici i roditelji su zapanjeni, a u čudu su se našli i neki profesori. "Nije mi jasno kako ću ja ubuduće držati časove", rekao je profesor fizičkog vaspitanja.
(Fonet/MONDO)
|
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Jes' da nema veze sa ovim gore napisanim,ali ima veze sa rukovanjem.
Poznajem jednog lika koji bi trebao da pročita ovaj članak...
Taj je u stanju ako te danas vidi deset puta da se rukuje sa tobom...
A kažu da je normalan i izgleda normalno,ali ga ipak izbjegavam,sumnjiv mi je...
Pa nije loše zamišljeno ako su djeca počela jedna "drugima" da dodiruju intimne dijelove tijela...Mislim šta djeca imaju da se rukuju uopšte,
viđaju se svaki dan...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|