www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Inspektora ranio kriminalac tokom hapšenja
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 28, 2009 8:38 pm    Naslov poruke: Inspektora ranio kriminalac tokom hapšenja Na vrh strane Na dno strane

Inspektor novosadske kriminalističke policije uboden je nožem u stomak prilikom današnjeg hapšenja osumnjičenog zbog iznude, ali je uspeo da savlada napadača.

Inspektora čije ime nije saopšteno ranio je Elvir J. (37) iz Novog Sada, koga je policija uhapsila nakon iznude novca od jednog starijeg Novosađanina.

Kada je osumnjičeni uzeo novac u jednom novosadskom kafiću, njega je počeo da prati inspektor u civilu, a u momentu kada je hteo da ga uhapsi Elvir J. je izvadio nož i ubo policajca u stomak.

Pošto je inspektor uspeo da savlada napadača, u pomoć su mu pritekli ostali operativci kriminalističke policije i pripadnici novosadskog odreda žandarmerije i uhapsili Elvira J.

Tom prilikom policija je uhapsila i Elvirovu devojku koja ga je čekala u kolima, zbog sumnje da mu je pružila pomoć u izvršenju krivičnog dela.

Povređeni inspektor prevezen je kolima hitne pomoći u novosadski
Urgentni centar, odakle je nakon ukazane pomoći pušten na kućno
lečenje.

(Beta)

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 28, 2009 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da je slucajno policajac povredio ovog kriminalca sutra bi u srbiji se digla kuka i motika protiv vlasti i policije...a ovako ce biti da ga je "slucajno" zakacio nozem Rolling Eyes

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta god bilo sutra,ali za jedno sam siguran,da osumnjičeni za pokušaj ubistva,službenog
lica,koji je bio na dužnosti i vršio istu neće proći ispod pet godina+ iznuda dve godine,
i još koji prekršaj koji je napravljen u izvršenju ovog djela,trebao bi da dobije 10 godina najmanje.Ali poznavajući naše zakone i naše pravosuđe,ako odleži tri godine to će da bude premija...
A to da je slučajno policajac povredio ovog ološa to bi "sutra" stvarno bila udarna vest...
Brutalnost policije i tako to...

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 1:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

šamar je napisao/la sledeće:
Šta god bilo sutra,ali za jedno sam siguran,da osumnjičeni za pokušaj ubistva,službenog
lica,koji je bio na dužnosti i vršio istu neće proći ispod pet godina+ iznuda dve godine,
i još koji prekršaj koji je napravljen u izvršenju ovog djela,trebao bi da dobije 10 godina najmanje.Ali poznavajući naše zakone i naše pravosuđe,ako odleži tri godine to će da bude premija...
A to da je slučajno policajac povredio ovog ološa to bi "sutra" stvarno bila udarna vest...
Brutalnost policije i tako to...

18 mjeseci je napad na sluzbeno lice na duznosti...

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo se racuna kao pokusaj ubistva tako da bi samo za ovo trebao da dobije mnogo vise od 18 meseci

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

šamar
Iskusni član
Iskusni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ne bih da raspravljam,ali 18 mjeseci zatvora možeš da dobiješ ako se protiviš,
legtimisanju ili na bilo koji način ometaš službeno lice na dužnosti.
Za napad na službeno lice,može da se dobije mnogo,mnogo više robije...
A tih 18 mjeseci možeš da dobiješ za napad na bilo koje pravno lice koje je ne dužnosti,ili na svom radnom mjestu. A ubistvo u pokušaju, iz člana .... stav ... tačka...članom... može da donese od 3-10 godina robije,u extremnim situacijama kada je uključena brutalnost i do 15 godina...Što je očigledno primjenjeno na ovu pravdu za Uroša...

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A tih 18 mjeseci možeš da dobiješ za napad na bilo koje pravno lice koje je na dužnosti

Citat:
Što je očigledno primjenjeno na ovu pravdu za Uroša...

Pogledaj malo sta si napisao... Wink

A za stanje u nasoj drzavi se slazem sa vama..

Nekoliko Urosevih drugova je na sudjenju doviknulo sudiji "klosaru, koliko su te platili za ovu presudu" i zaradili su mjesec dana istrage, a prijeti im kazna od 6 mjeseci do 3 godine pritvora...... Evil or Very Mad

Bojan_kralj je napisao/la sledeće:
Ovo se racuna kao pokusaj ubistva tako da bi samo za ovo trebao da dobije mnogo vise od 18 meseci

Pokusaj ubistva i treba biti 10-15 godina...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta ti je tu nejasno pravno lice,fizičko lice ili bilo koje lice koje je u trenutku napada na svom radnom mjestu...Vlasnik kafića,firme,radnik u tom kafiću,firmi itd...Dužnost-posao,zar svaki
posao nije dužnost...

Pa šta misliš da treba dozvoliti raznim propalicama da vređaju sudiju,i remete mir u sudnici i za to da treba da prođu ne kažnjeno problem sa vam mladim je taj što mislite da za vas ne vrede zakoni koji vrede za sve ljude na ovome svijetu,i samo kada se nekome kao nanese nepravda od vas vi
vi ste u stanju da onda kao poštujete zakon...
Nemam ništa protiv tog Uroša,ali zaslužno je kažnjen i osuđen,to nije odluka moja niti tvoja,nego sud je donijeo takvu odluku...
Šta je trebalo posle onoga što je uradio da ga puste da prođe ne kažnjeno,pa ne ,meni su se lično smučila ta s**** na sportskim terenima i te propalice koje svoj bijes ili šta ja znam šta na osnovu ljubavi prema klubu prave haos na stadionima.
Ja volim sport,volim sve vezano za njega,ali to huliganstvo prelazi granice normalnosti,ej pa odakle mu smjelost da nekome gura baklju u usta,pa ima sreće mogu ti reći,jer da je naletio na neke policajce koje ja poznajem živ ne bi bio sigurno.
Mada ga ništa dobro ne čeka ni kada izađe...
Danas ti je najgore zamjeriti se krimosu ili policajcu...
Ti ljudi nikada ne ostaju dužni,u suštini su isti tipovi ljudi samo na suprotnim stranama,i što policajci rade za državu a kriminalci protiv iste...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se, ovaj bez 10 godina ne prolazi.

The tears of a clown make the whole world laugh.

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Pa šta misliš da treba dozvoliti raznim propalicama da vređaju sudiju,i remete mir u sudnici i za to da treba da prođu ne kažnjeno

Pa samo skolovani ljudi smiju vrijedjati sud,ovi sto nemaju skolu se trebaju zatvoriti 3 godine... Rolling Eyes

Citat:
problem sa vam mladim je taj što mislite da za vas ne vrede zakoni koji vrede za sve ljude na ovome svijetu

Ja mislim upravo suprotno...I policajac (naravno koji nije na duznosti) i obican covjek trebaju imati ista prava, da je prebio drugog navijaca nikom nista...Sukobi navijaca su mnogo ostriji i baklje se uvijek koriste, a kad pandur upadne "Pokusaj ubistva"...

Citat:
Nemam ništa protiv tog Uroša,ali zaslužno je kažnjen i osuđen,to nije odluka moja niti tvoja,nego sud je donijeo takvu odluku

Upravo onaj sud koji se protivi sloganu "Pravda za Urosa", ako ima smeta to "Pravda" pa kakav su onda sud Question

Citat:
ej pa odakle mu smjelost da nekome gura baklju u usta

To "gurao baklju u usta" si mogao cuti od Lazovica ili na B92...Lazovic nije pogledao ni snimak koji je dostupan na youtube-u, ni ispitao svjedoke...sud Srbije...

Citat:
Danas ti je najgore zamjeriti se krimosu ili policajcu...

Upravo o tome pricam... Uros je napao sumnjivog covjeka sa crnom jaknom sa pistoljem ispod nje, da se pandur odma' legitimisao svega ovoga ne bi ni bilo...

Sve u svemu 18 mjeseci za napad na sluzbeno lice,mada ovaj nije bio na duznosti...

Elem otisli smo u totalni off topic,bio sam otvorio temu o ovoj nepravdi,ali je nekom ocigledno smetala... Rolling Eyes

šamar
Iskusni član
Iskusni član

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 9:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravo o tome pricam... Uros je napao sumnjivog covjeka sa crnom jaknom sa pistoljem ispod nje, da se pandur odma' legitimisao svega ovoga ne bi ni bilo...

Shomy,po mom mišljenju taj Uroš je kriv...Tako ga je i osudio taj sud...
Ja ne vjerujem u neke teorije zavjere,država protiv ovog ili onog pojedinca,ili grupe navijača.Sem toga nebih baš rekao da je taj Uroš cvjećka...
To za baklju ne mogu da tvrdim,ali na osnovu toga je i osuđen,policajac je povređen...
Sad, ja imam dovoljno godina i iskustva,da znam da ni jedan normalan policajac koji je na dužnosti u civilu,neće da se legitimiše ,pogotovo huliganima...
Policajac je uvijek na dužnosti...I njegova je dužnost da svako remećenje reda ili zakona
pokuša da spriječi...Bio on na dužnosti ili ne..
Ti bi se legitimisao kao policajac pred raspamećenom gomilom huligana.
Ja ne bih sigurno,sem toga trebalo je da mu radi mozak, odakle čovjeku pištolj,nije sigurno prodavac sjemenki...Ili je tako lako unijeti na stadion vatreno oružje,ja mislim da nije...
Kako bilo,sud ne može ili sudiju niko da vređa a da prođe ne kažnjeno,i po mom mišljenju treba se što prije suzbijati huliganstvo na sportskim terenima,i to sa mnogo žestokim kaznama,zatvorskim naravno...
Opet ti navodim da imam dovoljno godina da znam šta se radi na stadionima,i znam šta su navijčke tuče i što šta drugo...Naravno da se svakom policajcu sudi kao i svakom drugom običnom građaninu,samo znaj da policajac i običan civil nisu isto i ne mogu nikada da budu.
Sud će više da vjeruje jednom policajcu koji nema mrlje u svojoj karijeri nego
hiljadama huligana.Vjeruj mi da niko još nije osuđen na višegodišnju robiju,a da nije sprovedena detaljna istraga.O tom Urošu se zna šta je doručkovao i kad je doručkovao i gdje i sve vezano za njega,njegovu porodcu i prijatelje..a da se ne istraži detaljno dali je on fizički nasrnuo na policajca...
Nebitan mi je skroz taj Uroš i sa ovim pričama samo pokušavam da objasnim par stvari potencijalnim Urošima, šta mogu sve da očekivaju ako im padne na pamet da ugroze nečiji život,a pogotovo policajcu...

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
i po mom mišljenju treba se što prije suzbijati huliganstvo na sportskim terenima,i to sa mnogo žestokim kaznama,zatvorskim naravno...

Naravno...Mozda su oni ovo uzeli kao primjer ostalima u borbi protiv huligana...Ali zar nisu mogli da ga normalno kazne, i zabrane dolazak na utakmice jedno 5-6 utakmica,a ne da optuze decka za "pokusaj ubistva", i zatvore ga 10 godina pa mislim... Rolling Eyes Rolling Eyes
I vidim koliko imas godina,pa onda znas da malo ko ima srca da nekog zatvori sa 19 godina i pusti (namjerava pustiti) sa 29...Unistavaju zivot decku... New Evil New Evil

Edit:
I na snimku se moze vidjeti da je policajac Trajkovic taj koji je zapoceo drugi talas sukoba...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Inspektora ranio kriminalac tokom hapšenja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon