:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Žena preko servisa "Google street view" otkrila da je muž vara.
Britanka, čije ime nije saopšteno, koristila je program koji omogućava gledanje dešavanja na ulici uživo, da bi špijunirala svoju najbolju prijateljicu.
Jednog dana, muž se pozdravio sa njom i otišao "na službeni put", a žena je zatim preko Interneta videla njegov automobil, parkiran ispred kuće svoje drugarice.
Odmah je prepoznala automobil, jer "Street view" nudi detaljno obilaženje predmeta pogledom od 360 stepeni, a odale su ga "nabudžene" felne na "rejndž roveru".
Besna žena odmah je podnela zahtev za razvod.
"Mislim da će njegov advokat pokušati da se pozove na ugrožavanje privatnosti, ali će ga ovaj izlet koštati i braka, i automobila", rekao je advokat Mark Stivens.
On je dodao da sve više ljudi biva uhvaćeno preko sajta "Google".
Uprava je morala da ukloni mnoge nezgodne snimke koje je zabeležila, kao što su, recimo, slike ljudi koji izlaze iz radnji sa seksualnim igračkama. Među njima je i radnik koji je uživao u cigareti ispod znaka za zabranjeno pušenje u svojoj firmi.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
pajica123 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2007 Poruke: 29 Mesto: Novi Sad

|
|
koliko je meni poznato, preko google-a nije moguće gledati slike "uživo" tj u realnom vremenu. kada ekipa iz google-a prođe ulicama i napravi slike, one nakon obrade budu dosutpne javnosti, dakle nikako se ne mogu koristiti za špijuniranje jer su napravljene pre nekoliko dana/meseci.. kao i google earth, kod mene u dvorištu još prikazuje kamion koji nije tu već 4 meseca.. i komšiji prikazuje staru kuću, iako je pre zime završio novu kuću....
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Tacno ^^
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|