www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kriza "otera" plavuše u brinete
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 05, 2009 10:28 pm    Naslov poruke: Kriza "otera" plavuše u brinete Na vrh strane Na dno strane

Čak trećina britanskih radnica svetle kose odlučila je da se prefarba u tamnije nijanse kako bi dobile "ozbiljniji imidž". Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je, naime, da 62 odsto ispitanih smatra da brinete na radnom mestu deluju mnogo "profesionalnije" nego plavuše.

Den Hedlej iz kompanije Superdrug, koja se bavi prodajom proizvoda za ulepšavanje i koja je sprovela istraživanje među 2.500 ispitanica, kaže da je sadašnja ekonomska situacija verovatno žene podstakla da vode više brige o tome kako će izgledati i kakav će utisak ostavljati na radnom mestu, pa i što se boje kose tiče.

"Istraživanje je pokazalo da se brinete na poslu doživljavaju ozbiljnije, što je dovelo do povećanja broja zaposlenih koje su odlučile svoju svetlu boju kose zameniti tamnijom", naglašava Hedlej. To je, prema istraživanju, učinilo čak 31 odsto žena svetle kose.

Rezultati pokazuju i da njih 38 posto veruje da ih je upravo boja kose ranije kočila u razvoju karijere, a isti postotak ih veruje da ih na poslu nadređeni i kolege doživljavaju mnogo ozbiljnije.

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 05, 2009 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto, uvek mushkarci moraju vishe da ispashtaju Crying or Very sad Crying or Very sad
Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 4:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uklapam se u britanski standard, mada kod mene to nema nikakve veze ni sa ekonomskom krizom niti sa poslovnim statusom Smile

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moracu se i ja prefarbati. Jer se vise ne uklapam u profil "ozbiljne poslovne zene".

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 06, 2009 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da sa tim nema veze boja" glave "nego ono što je u njoj...
A kako se žena na poslu doživljava,mislim da je dosta bitnije njeno
ponašanje i sam njen rad,nego dali je plavuša,jer znam dosta žena koje nisu
plavuše a da su pri tome gluplje i neozbiljnije od pet plavuša zajedno...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kriza "otera" plavuše u brinete Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon