:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Čak trećina britanskih radnica svetle kose odlučila je da se prefarba u tamnije nijanse kako bi dobile "ozbiljniji imidž". Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je, naime, da 62 odsto ispitanih smatra da brinete na radnom mestu deluju mnogo "profesionalnije" nego plavuše.
Den Hedlej iz kompanije Superdrug, koja se bavi prodajom proizvoda za ulepšavanje i koja je sprovela istraživanje među 2.500 ispitanica, kaže da je sadašnja ekonomska situacija verovatno žene podstakla da vode više brige o tome kako će izgledati i kakav će utisak ostavljati na radnom mestu, pa i što se boje kose tiče.
"Istraživanje je pokazalo da se brinete na poslu doživljavaju ozbiljnije, što je dovelo do povećanja broja zaposlenih koje su odlučile svoju svetlu boju kose zameniti tamnijom", naglašava Hedlej. To je, prema istraživanju, učinilo čak 31 odsto žena svetle kose.
Rezultati pokazuju i da njih 38 posto veruje da ih je upravo boja kose ranije kočila u razvoju karijere, a isti postotak ih veruje da ih na poslu nadređeni i kolege doživljavaju mnogo ozbiljnije.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Uklapam se u britanski standard, mada kod mene to nema nikakve veze ni sa ekonomskom krizom niti sa poslovnim statusom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Moracu se i ja prefarbati. Jer se vise ne uklapam u profil "ozbiljne poslovne zene".
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Mislim da sa tim nema veze boja" glave "nego ono što je u njoj...
A kako se žena na poslu doživljava,mislim da je dosta bitnije njeno
ponašanje i sam njen rad,nego dali je plavuša,jer znam dosta žena koje nisu
plavuše a da su pri tome gluplje i neozbiljnije od pet plavuša zajedno...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|