:: |
Autor |
Poruka |
nesha_vozdovac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Jun 2005 Poruke: 128
|
|
Pa nisam neki veliki zaljubljenik u motore, ali su mi najlepsi kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV1000R i normalno Yamaha YZF-R1... Posto imam 17 godina i mogu da vozim motore do 50cc, uzeo bih samo Yamahu TZR ako bi vec kupovao motor...
|
|
|
|
|
|
ZokiZokx Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 567 Mesto: meine stadt wohnt hier in mannheim;-)
|
|
Kawasaki Ninja
|
_________________ :evil3:Zoki Zokx :2gunfire: :laughing3: |
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Ja licno vozim Yamaha R6 i sasvim sa zadovoljan... samo da imam malo vise love kupio bi moj omiljeni motor Honda Repsol
|
|
|
|
|
|
jovan1990 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
Ja kada bih mogao da biram uzeo bi YAMAHU R1, ali sada imam Apriliu RS125, i za sada mi je to najlepsi motor,,,,
|
|
|
|
|
|
palija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 25 Mesto: Sremska Mitrovica
|
|
bilo koji samo da je moj...
inace reako sam sebi cim skupis kintu kupujes motor,kakva kola.imam zelju da uzmem r6 ili neki kros pa da zapucam u selo kod mojih kod banjaluke,znaci nigde civilizacije,samo ja i masina.
|
_________________ bolje cutati i smatrati se glupim nego progovoriti i svaku sumnju otkloniti... |
|
|
|
|
Dulkan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Apr 2005 Poruke: 7
|
|
Ma Najbolji je Aprilia RSV 1000 R Znam Dosta o motorima i Znam da je ona najbolja
|
|
|
|
|
|
DeNNiSy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 213
|
|
pa dobro bi mi dosla Yamaha R6 kao sto Sale30 vozi..
|
|
|
nullcode Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 102
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 9
|
|
Yamaha R1 ili Ninja ZX9
|
_________________ Uz vetar sam uvek iso i nikoga nisam siso, od malena radim tako ja sam rodjen naopako! |
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Peugeot 307 wrc (dobar je i auto). Vozio sam ga i mogu reci da je to jedan od boljih Peugeot skutera
|
|
|
|
|
|
gojko1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 27
|
|
Honda ljudi HONDA CBR cepa gaće
|
_________________ Sex is not the answer, sex is the question, yes is the answer. |
|
|
|
|
Likota1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 22
|
|
|
|
|
hagbard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 134
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|