:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Američki reper 50 Cent u ekskluzivnom intervjuu koji je uradio fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand, otkrio da sebe vidi kao inspiraciju mnogim ljudima širom sveta.
Hiphop muzičar koji, kako kaže, "zahvalnost za uspeh koji je postigao" duguje svom mentoru Eminemu, poznat je po svom prvom singlu "In da club", saradnji sa Dreom i Džastinom Timberlejkom, ali i svađama sa Kanije Vestom koje su se ticale pitanja: "Ko je popularniji".
Upravo u tim svađama, "Fifti", pravo ime Kurtis Džekson, je stalno isticao prepotentnost svog suparnika, da bi u poslednjem intervjuu koji je dao poznatom fudbaleru za sebe rekao da je "svetska inspiracija".
"Nakon što sam postao uspešan, sama borba koje me je dovela tu gde sam postala je nešto što me definiše. Ipak, ta borba te fokusira na to da želiš još više. Ja reprezentujem nešto što je veće od mene samog i ja sam, nadam se da jesam, inspiracija mnogim ljudima širom sveta.", rekao je reper za magazin "No.5"
Kurtis je otkrio i nekoliko detalja o svom poslednjem albumu "Before I self destruck".
"Mračniji je od ostalih, ili se neki moji defekti jasnije vide na njemu. Dovoljno sam hrabar da se otvorim pred publikom".
50 Cent je nedavno "proširio biznis". Nakon sopspstvenog energetskog napitka, kolekcije i manj-više uspešne filmske karijere, otvorio je sopstvenu filmsku kompaniju " Cheetah Vision" i nada se da će biti "veliki deo" budućih projekata.
"Želim da se posvetim ovom poslu. Budite sigurni da ćuu biti veliki deo predstojećih ostvarenja i to ne samo na platnu", rekao je muzičar kojeg je nedavno Silvester Stalone morao da "brani" pred filskim fanovima.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|