www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dokić preti smrću ambasadorki Australije
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 06, 2009 10:13 am    Naslov poruke: Dokić preti smrću ambasadorki Australije Na vrh strane Na dno strane

Damir Dokić, ubeđen da su mu Australijanci uništili porodicu, javno tvrdi da će ambasadora Australije gađati "zoljom".

"Svih ovih godina me Australijanci love kao divlju zver i to mora da prestane. Neko mora da odgovara za to. Zato sam zvao njihovo predstavništvo i rekao im da ću ambasadora gađati ‘zoljom’ kroz šoferšajbnu, da vidim kako će to da izbegne. Sada čekam da me naša policija uhapsi", grmeo je Damir Dokić (50) u izjavi za "Alo" posle napisa u australijskim medijima da je godinama fizički maltretirao ćerku Jelenu (26), poznatu teniserku.

Da su Damirove pretnje ozbiljno shvatili, najbolje pokazuje činjenica da je Ambasada Australije u utroak u 16.10 (deset minuta posle poziva Dokića) digla nivo bezbednosti na najviši mogući nivo.

Da je Dokić u utorak u 16 sati pozvao je telefonom Ambasadu Australije u Beogradu i zapretio da će "zoljom ubiti ambasadora" ukoliko ne reaguje posle napisa u australijskim medijima, potvrđeno je nezvanično za "Blic" u ambasadi te zemlje.

U Ambasadi su takođe naveli da će se u vezi pretnji oglasiti saopštenjem, ali nisu želeli da kažu da li je povećano obezbeđenje ambasadorke Kler Dirdžin, ni da li će ona po Dokićevom zahtevu reagovati i zvati ministra informisanja da se ispita ceo taj slučaj.

"Pa vidite kakve prljavštine pišu o meni. Upropastili su mi život, familiju, ma sve. Od "zolje" ne može da pobegne. Znam šta sam rekao, nisam pijan, a sada ćemo da vidimo da li će me naša policija uhasiti. Imam pravi arsenal oružja kod sebe, pa da mi i sve oduzmu, mogu narednog dana pet "zolja" da kupim ako želim. Neka ambasador zaustavi hajku na mene, pa ću mu se ja javno izviniti, ako ne, ubiću ga!

Znam da Jelena nije rekla da sam je fizički maltretirao, da su sve ponovo izmislili i da će ih ona tužiti zbog toga", kaže Dokić.

Prema njegovim rečima, Damir tokom narednih dana planira i da se javno obrati svim domaćim medijima, kako bi im ukazao na hajku koja se vodi protiv njega iz Australije.

"Da vidite sve napise o meni "Dokiću, p..., idi iz Australije", sve gadosti koje su pričali o meni, uništili su mi familiju, pa dosta više. Trebalo bi i danas da šaljem rakiju u Sloveniju, ali ko će to da kupi od mene posle svega ovoga. Zaista ne znam kako više da ih zaustavim", požalio se Damir.

Ispovest naše nekadašnje teniserke potresao je mnoge, ne samo u Srbiji, već i u svetu. Po povratku na teren, svetom su kružile fotografije na kojima se vide tamne masnice po nogama i rukama Jelene Dokić.

Ona doskora nije otkrivala poreklo fleka na telu, ali je nakon njene ispovesti za australijske medije sve jasno kao dan.

Ne treba zaboraviti da je Damir Dokić izazvao i niz incidenata na turnirima na kojima je učestvovala njegova ćerka. U Birmingemu je 1999. isteran kada je sudiju nazvao nacistom, da bi zatim se na ulici popeo na haubu automobila i bio uhapšen.

Na Australijen openu je 2000. napao kamermana, iste godine je na Vimbldonu polomio telefon jednom novinaru, a na US Openu je zaradio šestomesečnu suspenziju sa svih WTA turnira.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dokić preti smrću ambasadorki Australije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon