www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pomirili se Ceca i Željko Mitrović
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 16, 2009 11:09 am    Naslov poruke: Pomirili se Ceca i Željko Mitrović Na vrh strane Na dno strane

Medijski magnat i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović i popularna folk pevačica Ceca Ražnatović, pomirili su se nakon dve godine.

Beogradska štampa prenela je vest o pomirenju, ali i Cecinom sigurnom povratku na televiziju "Pink" gde će već u subotu gostovati u emisiji "Zvezde Granda".

"Tačno je, Ceca i ja smo se u četvrtak sreli i pomirili smo se", rekao je Željko Mitrović za "Press". "Uspostavićemo poslovnu saradnju, normalizovati odnose, a Ceca će se na Pinku pojavljivati u zavisnosti od njenih i naših potreba. Ne bih da od ovoga pravimo spektakl i patetiku, niti da razmišljam o tome ko je za šta kriv, ali ljudski je praštati".

Vest o pomirenju, ali i skidanju "embarga" kada je reč o pojavljivanju na ovoj televiziji, potvrdila je i Ceca.

"Drago mi je da smo se pomirili i srećna sam što ćemo opet sarađivati. Ne bih da sad pričam o planovima koje imam i u koje će biti uključen i Pink, jer ne želim da bilo ko pomisli da smo se Željko i ja pomirili zbog planova ili iz interesa. U svakom slučaju, vreme nesporazuma je iza nas", rekla je Ceca.

Sukob nekad veoma bliskih prijatelja Svetlane Ražnatović i Željka Mitrovića nastao je u februaru 2007. godine. Željko je tada zabranio Cecino pojavljivanje na Pinku posle svedočenja svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu da je Ceca "tipovala" Mitrovića za kidnapovanje.

"Čovek ubije čoveka, odleži u zatvoru, pa mu se oprosti. Ja nisam zlopamtilo, ljudski je grešiti, ali i praštati", rekao je prvi čovek Pinka za "Kurir".

(MONDO)

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 17, 2009 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma bolje lepim nego ruznim...Znaci opet ponovo ceca na Pinku...

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 17, 2009 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma lud sam i bez Cece i bez ovog Mitrovića...
Ceca mi već duže vrijeme ne štima ni kao pojava a ni kao čovjek...
Ne znam zašto se oko nje uvijeg diže tolika prašina...
Kao fora, nacionalni simbol,jadan je narod kome je ona nekakav simbol.
Usput to nije ista osoba iz 90 tih i sad,nit' izgledom nit' karakterom...
Smatram da je mnogo loše da plastična lutka nekome bude idol ili nešto tako.
Sem toga upetljana je u kriminal do guše,i mislim da u dosledno vreme kada se nešto promijeni u državi Srbiji neće ni Dunav ni Sava zajedno da je operu...
A najviše me nervira njena priča kako je stalno bez muškarca,pa za koga se onako plastificira...? Mislim da to ne radi zbog fanova,nego zbog raznih tajkuna...
A takođe mi se ne sviđa ovo pomirenje jer je previše reči palo s obadvije strane
da bi se sada to pregazilo itd...Mislim takođe da se Arkan prevrće u grobu zbog nje.
Takođe mislim da udovica tako velikog čovjeka ne treba ni blizu da se ponaša kao ona.
Znam da će mnogi imati nešto protiv ovoga,ali baš me briga,
to je moje mišljenje o ovoj pjevaljki...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pomirili se Ceca i Željko Mitrović Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon