:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Stanje poznatog glumca Bogdana Diklića (55), koji se posle dva infarkta srca i tromboembolije pluća oporavlja u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, poboljšava se brže nego što je očekivano.
Ekipa "Alo" uverila se da on već šeta bolničkim hodnicima, a kako saznaje list za desetak dana bi mogao da bude pušten na kućno lečenje.
Diklić se nedavno probudio iz veštačke kome, a njegovo stanje je posle višednevne borbe lekara da mu spasu život konačno stabilno.
On je sa odeljenja intenzivne nege prebačen na odeljenje postoperativne nege ove klinike.
Jedan od bolesnika na Institutu sa kojim su reporteri razgovarali kaže da je bio prijatno iznenađen kada je video Diklića da sa medicinskom sestrom šeta bolničkim hodnikom.
"Jutros sam video Bogdana kako šeta i jako sam se obradovao kad sam ga video na nogama. Još više sam se iznenadio kad je na moje pitanje : "Kako nam je glumac?", upućeno sestri, on odgovorio: "Mogu ja da govorim. Dobro sam, hvala."
PR instituta Goran Trajkovski kaže za "Alo" da se stanje poznatog glumca poboljšava iz dana u dan, te da bi uskoro mogao da se nađe u svom domu.
"Lekari nastavljaju sa intenzivnim terapijskim tretmanom i stalnim monitoringom pacijenta. Konzilijum lekara Kliničkog centra Vojvodine će odlučiti o njegovom otpuštanju iz bolnice, ali ako nastavi ovako dobro da se oporavlja, za desetak dana bi mogao da ode kući", kaže Trajkovski.
Kako prenosi ovaj beogradski list, glumac se telefonom redovno čuje sa porodicom i prijateljima, a ni posete mu više nisu zabranjene.
Međutim, Diklić ne želi nikoga da pusti u svoju sobu osim supruge.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|