:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
U pucnjavi koja se predhodne noći dogodila na romskoj svadbi u zemunskom naselju Zmajeva kolonija teško je ranjen jedan od dvojice napadača koji je potegao oružje na policiju, javlja RTS.
Kolima hitne pomoći ranjeni napadač je prevezen na Urgentni centar gde je operisan, a drugi napadač je uhapšen.
Kako Radio-televizija Srbije nezvanično saznaje, reč je o višestrukim povratnicima krivičnih dela.
Dok je orkestar svirao, napadači koji su bili u pripitom stanju pucali su iz pištolja u vazduh, kada je na lice mesta stigla patrola.
Potegli su oružje na policiju koja je uzvratila paljbu.
Prema rečima očevidaca čulo se četiri-pet pucnjeva, a napadači su bili van šatora.
U pucnjavi niko od mnogobrojnih gostiju nije povređen.
TV prilog RTS o ovom događaju pogledajte OVDE.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Opet? Opeeeeet???
Pa prekjuče su bili u vestima, sad ponovo. Ovi baš "spamuju" po vestima.
Prvo se pobili medjusobno, a sad krenuli i na pandure.
Sa kim ce sutra da se zakače? Sa 63. padobranskom?
E, to bi im bio kraj, to ne bi bila tuča niti fizički obračun, bila bi to seča knjazova ciganjskih.
A ishod ovog obračuna se znao unapred.
romski svatovi - plavi 2-2
Iz dvojke u dvojku. Sigurica, moj bato!
aduti romskih svatova - domaci teren, podrska publike, velika zelja za pobedom i nista vise.
aduti plavih - iskustvo, rutina, jak strucni kadar.
Dvojka kao vrata, ipak su plavi krupan zalogaj za njih.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|