www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Otac štrajkuje glađu da bi mu vratili decu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 23, 2009 3:22 pm    Naslov poruke: Otac štrajkuje glađu da bi mu vratili decu Na vrh strane Na dno strane

Otac četvoro maloletne dece Ražid Gašić (34) iz Kuršumlije drugi dan štrajkuje glađu ispred Centra za socijalni rad u tom gradu zahtevajući da im Centar vrati decu koja su njemu i supruzi Mirjani (25) oduzeta pre godinu dana.

Pre godinu dana kraljevački Centar za socijalni rad je ovoj porodici, koja je tada živela u tom gradu, zbog loših uslova stanovanja i nemogućnosti da se staraju i njima, oduzela četvoro dece i smestila ih privremeno u hraniteljsku porodicu.

Gašić navodi da je u međuvremenu sa suprugom obezbedio u Kuršumliji adekvatan smeštaj, pošto je to bio uslov da im vrate decu.

"Iako sam obezbedio sve što je bilo potrebno, i dalje nemam nikakve garancije da će mi deca biti vraćena. U kuršumlijskom Centru za socijalni rad odugovlače da mi vrate decu iako sam ispunio uslove koje su tražili, dve sobe kupatilo i potreban nameštaj", rekao je Gašić.

Direktorka Centra za socijalni rad u Kursumliji Svetlane Milutnović kazala je da su radnici Centra nakon provere smeštaja porodice Gašić ustanovili su da imaju samo dva kreveta, što je nedovoljno za smeštaj, sada, petoro dece i roditelja, jer se Mirjana Gašić u međuvremenu porodila peti put.

Supružnici Gašić su uputili žalbu i Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, koja se nalazi u proceduri, a najavljuju da će nastaviti štrajk glađu ispred kuršumlijskog Centra za socijalni rad dok im deca ne budu vraćena.

(Beta/arhivska fotografija)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Otac štrajkuje glađu da bi mu vratili decu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon