:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
U svom voćnjaku, nepun kilometar od porodične kuće, u ponedeljak je pronađena je mrtva Milena Vukašinović (78), iz Pepeljevca, kod Lajkovca. Obdukcijom je utvrđeno da je Milenu usmrtio ovan.
Milenin sin, Mile Vukašinović kaže da im je bilo čudno što se do kasno popodne nije vratila iz voćnjaka, u delu Pepeljevca zvanom Brdo, gde gaje svinje i ovce. Svakog dana, oko šest časova, Milena je odlazila da nahrani stoku, a onda bi, po običaju na povratku, svratila na kafu kod prijateljice Anice Milivojević.
”Majka se kući vraćala uvek do podneva, pa smo pomislili da je kod Anice ostala duže, da joj nešto pomogne. Kasno popodne, pozvali smo Anicu telefonom i rekla nam je da Milena kod nje nije svraćala”, kaže Mile Vukašinović. ”U voćnjaku, zatekao sam majku kako mrtva leži na leđima. U brzini, nisam uočio da li je bilo povreda po telu. Odmah sam pozvao Dom zdravlja u Lajkovcu i policiju."
Anica Milivojević, kod koje je Milena svakodnevno svraćala na kafu, ni slutila nije da je njena dugogodišnja prijateljica mrtva, pišu "Novosti."
”Bilo mi je čudno što Milene nema da svrati, da se kao i uvek ispričamo uz kafu. Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je nađena mrtva u voćnjaku”, kaže Anica Milivojević. ”Pomislili smo da je Milenu možda usmrtio ovan, jer je opasan, hoće da udari. Zbog toga je Milena, kad je ulazila u voćnjak, često nosila štap, da bi se odbranila od ovna, koji je, kako je pričala, često na ljude nasrtao.”
Dok se čekao obdukcioni nalaz da bi se potvrdilo kako je stradala Milena Vukašinović, policija je odredila zadržavanje od 48 sati Milutinu M. (36), iz Pepeljevca, jednom od najbližih komšija pokojne starice.
Odmah po obdukcionom nalazu, policija je pustila na slobodu Milutina M, koji se nedavno vratio sa izdržavanja dugogodišnje kazne zbog ubistva koje je sredinom devedesetih počinio u Lajkovcu
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|