:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Izvanredno besmislene rečenice pobedile su na takmičenju za najgoru prozu.
Ubedljivu pobedu na takmičenju parodija odneo je Dejvid Mekenzi (55) iz Federal Veja u državi Vašington.
"Kažu da, ako dobro oslušnete tokom punog Meseca, dok vetar dolazi sa severoistoka Nantaketa a psi laju bez razloga, možete čuti užasne krike posade broda 'Eli Mej', čiji je kapetan Džon Mektaviš. Jedne takve noći, kada je rum tekao, i proklet bio Dejvi Džons, kapetan Veliki Džon izveo je svoju posadu na palubu, kako bi održali prvo od mnogih takmičenja u vrištanju", glasi njegova rečenica.
Na takmičenju "Bulver-Liton" održanom na Univerzitetu u San Hoseu žiri bira najgluplju rečenicu koja bi otvorila imaginarni roman. Takmičenje je ime dobilo po viktorijanskom piscu Edvardu Džordžu Erlu Bulver-Litonu, koji je svoj roman "Pol Kliford" započeo rečenicom "Beše mračna i olujna noć".
U kategoriji detektivskih romana, pobedio je Erik Rajs iz San Prerija u Viskonsinu.
"Ušetala je u moju kancelariju na nogama dugim kao što imaju one dugonoge ptice na Floridi, koje su roze a ne bele, samo što je ona stajala na obe noge a ne samo na jednoj kao te ptice, one roze, i nije nosila roze, ali sam odmah znao da donosi nevolju, za razliku od onih ptica".
Kakav li bi tek bio roman...
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
aaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jooohooohoooooo ja bi rado gi procitam te knjige
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|