www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Slučajno otkrila da je dobila 10 miliona dolara na lutriji
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm    Naslov poruke: Slučajno otkrila da je dobila 10 miliona dolara na lutriji Na vrh strane Na dno strane

Jedna australijska studentkinja, zabrinuta zbog novčanih problema svojih roditelja, preturala je po gomili svojih tiketa za lutriju i ustanovila da je pre deset meseci osvojila 13 miliona australijskih dolara (deset miliona američkih dolara).

Studentkinja iz Perta dobila je pobednički tiket za izvlačenje 22. jula prošle godine na poklon od oca, saopštila je državna agencija za lutriju Loterivest. Devojka nije znala da je osvojila novac, niti da tiket postaje ništavan posle 12 meseci.
"Probudila sam se zabrinuta zbog naše novčane situacije. Nešto me je nagnalo da proverim tikete i pomislila sam da bi, ako nešto osvojim, mogla da pomognem mami i tati", kazala je devojka, koja nije želela da otkrije svoje ime.
"Ljudi koji su mi bliski biće obezbeđeni, a nešto bih mogla da dam za istraživanje ili u dobrotvorne svrhe. Lepo je imati ovoliko da ispunim svoje snove i snove ljudi oko mene", dodala je ona.

(Blic)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Slučajno otkrila da je dobila 10 miliona dolara na lutriji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon