:: |
| Autor |
Poruka |
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•

|
Godine: 28
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757

|
|
Srpskom rok sastavu Riblja čorba ukazana je velika čast u Sloveniji. Bora Đorđević dočekao je da se njegova grupa nađe na poštanskoj marki, koja će se od ponedeljka naći u prodaji u poštama Slovenije. Slovenci su počast srpskom bendu ukazali pred njihov veliki koncert u Ljubljani.
"Izuzetna čast nam je ukazana time što su Slovenci na svoju poštansku markicu utisnuli 'Riblju čorbu" , kaže Bora za Press.
"Ideja je potekla od organizatora našeg koncerta u Ljubljani, koji ćemo imati u septembru. Prvo su hteli da izađe marka kao suvenir, ali na kraju je ipak štampana prava pravcata legalna poštanska marka, koja ima nominalnu vrednost i oznaku slovo A", rekao je Đorđević.
Bora, koji je početkom ‘90-ih u jednoj svojoj pesmi Slovence nazvao bečkim slugama i konjušarima, kaže da se zbog te svoje greške izvinio slovenačkom narodu:
"Kada sam napisao te stihove o njima, napravio sam veliku grešku. Na prvoj konferenciji u Sloveniji ja sam se njima i izvinio zbog toga, jer niko ne može davati generalne ocene i ne može sve ljude staviti u isti koš".
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Ukratko:
Zasluzio je...
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Naravno da je zasluzio
Svaka mu cast
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
|
Pa ostalo je jos tih par ljudi da nam razgrabe i da spadnemo samo na ove politicare vajne... Bravo, to je vrhunac!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|