:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Ručno napravljena kopija formule, poput pravog "Ferarijevog" bolida, ovih dana u Poreču pleni pažnju brojnih turista i meštana, prenosi "Fokus".
Zaljubljenik u Formulu 1, Mišo Kuzmanović (44), preduzetnik iz Prnjavora, kaže kako se njegov bolid, koji je sam stvarao pune tri godine, razlikuje od pravog samo po tome što ima sedište više, ugrađena svetla i slabiji "Folksvagenov" motor od samo 150 konja, prenosi list.
Vozilo je, objašnjava njegov ponosni vlasnik odeven u kombinezon poput Mihaela Šumahera, zadovoljilo sve ateste. Tu su vazdušni jastuci, hidraulika za podešavanje visine, a ugrađenih zvučnika ne bi se postidio ni bilo koji disko-klub.
"Ovaj bolid je jedan jedini na svetu. Unikat. Gotovo da nema vozača i prolaznika koji me ne moli da se zaustavim kako bi ga pogledali i slikali”, priča Mišo, te dodaje kako se na putu za Istru radnik na naplatnim kućicama Lučko krstio rekavši mu kako u 25 godina rada tako nešto nije vidio.
Na nosu svog ljubimca, Mišo je otisnuo sve njegove karakteristike, zamolivši promatrače da se ne naslanjaju, ne dodiruju i ne ulaze u crvenu zver na točkovima.
Trogodišnja priča stvaranja unikatne kopije crvenog "Ferarijevog bolida" Mišu je, kako kaže, stajala stotinak hiljada evra. Iako ga kupci saleću svaki dan ne pitajući za cenu, Šumaher od Bosne kaže kako njegov bolid nema cenu.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bole005 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Sep 2008 Poruke: 3

|
|
eh licno ga poznajem...zvao me i zetom
|
|
|
| |
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 117
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
| bole005 je napisao/la sledeće: | eh licno ga poznajem...zvao me i zetom  |
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
.. dzaba mu airbagovi, da slucajno, daleko bilo dodje do udesa..
|
|
| |
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
|
Jos da naleti na kamion nebi ostalo nista ...
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|