www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Telo žrtve izbacili iz automobila
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 16, 2009 6:01 pm    Naslov poruke: Telo žrtve izbacili iz automobila Na vrh strane Na dno strane

Muškarac, star oko 40 godina, pronađen mrtav u ulici Stevana Jovanovića u Zemunu. Pretpostavlja se da je reč o ubistvu.

U Zemunu je u noći između subote i nedelje pronađeno beživotno telo muškarca, starog oko 40 godina.

Na telu je bilo tragova nasilja, a pretpostavlja se da je reč o ubistvu.

Telo ubijenog izbačeno je na ulicu iz automobila u pokretu a njegov identitet nije saopšten.

Istraga je u toku, prenose beogradski mediji.

U nedelju rano ujutru u Zemunu se desio još jedan incident - dvadesetšestogodišnji mladić pokušao je da izvrši samoubistvo skokom sa četvrtog sprata.

(MONDO)

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 17, 2009 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Identifikovano telo izbačeno iz kola u Zemunu

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je beogradska policija identifikovala leš muskarca pronađenog u Zemunu i da je reč o Zvonku Ilčeviću (37) rođenom u toj beogradskoj opštini.

"Postoji osnovana sumnja da je reč o ubistvu", rekao je Dačić i dodao da policija traga za počiniocima i da će "slučaj biti veoma brzo rešen".

Prema nezvaničnim informacijama iz MUP-a, Ilčević je pominjan kao jedan od vlasnika "Zig" marketa.

U Zemunu, juče pola sata posle ponoći, na ulici je pronađen leš muškarca, starosti između 30 i 40 godina i telo je prebačeno na Institutit za sudsku medicinu radi obdukcije. Pretpostavlja se da je Ilčević premlaćen na smrt, a potom izbačen iz kola na mestu gde je nađen.

(Tanjug/MONDO/Na slici: Žitelj ulice u kojoj je pronađeno telo pokazuje mesto gde se ono nalazilo, Foto: Press)

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pretučen na smrt zbog duga od milion evra

Zvonko Pilčević (37) iz Beograda, vlasnik menjačnica "Zvonce", čije je telo pronađeno u Svetotrojičinoj ulici u Zemunu, ubijen je zbog duga od najmanje milion evra, prenosi beogradska štampa.

Kako "Press" saznaje, Pilčevića su poverioci najpre oteli i pokušali da ga zastraše da bi vratio veliki dug. Međutim, Zvonko je ipak ubijen i ostavljen nasred ulice.

Beogradska policija je otkrila mesto na kojem je Pilčević ubijen, ali nije saopštila tačnu lokaciju da istraga ne bi bila ugrožena.

Telo Pilčevića je pronađeno između subote i nedelje u Svetotrojičinoj ulici ispred broja 5 u Zemunu. Kako se pretpostavlja, ubijen je na drugom mestu, a zatim izbačen iz automobila u pokretu.

"Prvi rezultati istrage ukazuju da su zasad nepoznati napadači hteli da zastraše Pilčevića i da nisu nameravali da ga ubiju. Međutim, situacija se otela kontroli, pa su mu naneli teške povrede po glavi, od kojih je preminuo", kaže izvor "Pressa" iz policije.

Pilčevićevo telo je oko 00.30 časova pronašao taksista koji je i pozvao policiju kada je shvatio da je čovek mrtav. Njegov leš je bio okrenut stomakom prema asfaltu, dok su mu noge bile naslonjene uz drvo.

"Kada smo okrenuli telo, primetili smo da mu je glava potpuno krvava. Utvrđeno je da je udaren u glavu tupim predmetom, kao što su bejzbol palica ili sličan predmet, ali nismo još utvrdili tačno čime je ubijen. Glava mu je bila gotovo rascepljena! Velika rana videla se na licu, a i po leđima je bilo dosta krvi", kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da je izgledalo kao da je neko ubijenog pokupio iz kuće, jer je bio bos, nosio je staru majicu kratkih rukava i bermude od isečenih farmerki.

"Dosadašnja istraga utvrdila je da je Pilčević dugovao najmanje milion evra. Moguće je da su ga poverioci bukvalno izvukli iz njegove kuće i pokušali da zastraše kako bi vratio novac. Zasad se ne zna šta se u međuvremenu dogodilo. Pretpostavlja se da je Pličević preminuo u kolima otmičara i da je zato izbačen nasred ulice", kaže izvor upućen u istragu.

Žitelji ulice u kojoj je telo pronađeno nisu ništa neobično čuli, niti su videli vozilo iz kog je Pilčević izbačen na ulicu.

"Lekar je rekao da je bio mrtav sat i po pre nego što je njegovo telo pronađeno. Verovatno su ubice bacile njegovo telo ovde jer je ulica mračna, a krošnje drveća zaklanjaju i ono malo svetla koje dolazi sa uličnih sijalica", rekla je jedna od stanarki ove ulice.

Niko od stanara Svetotrojičine ulice nije primetio kada je telo izbačeno.

"Automobili prolaze i većina vozača uspori jer postoji ležeći policajac, i to baš u blizini mesta na kojem je telo pronađeno. Te večeri zaista ništa čudno nisam čuo. Bio sam šokiran kad sam video policiju i izmasakrirano telo", izjavio je mladić koji živi u blizini mesta događaja.

Pilčević nije jedan od vlasnika "Zig marketa", kao što je objavljeno u medijima, već je u svom posedu imao nekoliko menjačnica "Zvonce" na Novom Beogradu.

Zoran Milutinović, osnivač i vlasnik "Zig marketa", kaže za Press da je više od 20 godina poznavao Pilčevića, ali da je on jedini vlasnik lanca ovih prodavnica.

"Pilčević je bio dobar momak i ja sam ga dobro poznavao. Međutim, jedini sam ja vlasnik i osnivač „Zig marketa", a Pilčević je imao nekoliko menjačnica "Zvonce" na Novom Beogradu.

U šta se on upleo, ja to zaista ne znam, ali sam čuo da je dugovao veliki novac", rekao je Milutinović za "Press".

(MONDO/Na slici: Ulica u kojoj je pronađeno telo Pilčevića, Foto: "Press")

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Telo žrtve izbacili iz automobila Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon