www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Devojčica popila flašu rakije
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 12:29 am    Naslov poruke: Devojčica popila flašu rakije Na vrh strane Na dno strane

Pred sudom u Beču u ponedeljak je održano suđenje roditeljima četvorogodišnje devojčice koja je iskoristila manjak nadzora i popila celu flašu rakije.

Devojčica je 28. januara smeštena u bolnicu, gde je utvrđeno da u krvi ima čak 2,5 promila alkohola.

Sud je optužio njene roditelje za neodgovornost jer su devojčicu na čuvanje poverili maloletnoj, 17-godišnjoj tetki, kao i zbog toga što rakiju šljivovicu nisu držali pod ključem.

Oni su optuženi i za nedovoljnu brigu o higijeni devojčice jer su lekari utvrdili izvestan stepen fizičke zapuštenosti.

Istovremeno je optužena i tetka devojčice. Ona je na sudu objasnila da je devojčicu na kratko ostavljala samu jer je imala stomačne probleme i morala je da odlazi u toalet.

Svo troje optuženih negiralo je krivicu. Oni su izjavili da je rakiju kupio i poslao deda iz Srbije i da do tada drugo dvoje dece nije došlo na ideju da je proba.

U očekivanju dodatnih medicinskih nalaza, sud je odložio saslušanje.

(Beta)

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A pazi da necu poverovati mozda Exclamation

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 3:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strašno,ali strašno ako se ovo zaista desilo,jer mi je sumnjivo po mnogo čemu...
Vjerovatno je da sa 2,5 promila alkohola u krvi može da podlegne odrastao čovjek i mislim da bi dijete od 4 godine ubilo i mnogo manje alkohola...

Ne postoji mogućnost da ih optuže...pogotovo zbog ovoga što su povjerili
djevojki od 17g (starijoj maloljetnici) da se stara od djevojčici od 4 godine...

Ne kontam s čim se brane, mislim ovo je niđe veze :Svo troje optuženih negiralo je krivicu. Oni su izjavili da je rakiju kupio i poslao deda iz Srbije i da do tada drugo dvoje dece nije došlo na ideju da je proba.

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 7:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja prosto ne verujem, ovo je previse cak i za mene a ne za devojcicu tih godina Very Happy

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 9:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaš kako, sve preko 3,5 promila smatra se kritičnom dozom,
mada sve je do organizma i da li je lice alkoholičar,
tj da li svakodnevno konzumira alkohol...
Mada postoje slučajevi kada su ljudi padali u komu od 2,5 promila...
A za 3,5 promila je dovoljan 1 litar žestokog alkohola...
Dosta zavisi i u kojem vremenskom roku je popijeno...
Mada ovo dijete ako je popilo litar žestokog pića... i imalo 2.5 promila u krvi
i preživilo hladno može da bude medicinski fenomen...

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 9:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Za odrasle osobe da moguce 1 litar ali za dete je sigurno dovoljno puno manje... Hmm ono sto ja ne razumem je kako je dete moglo da pije rakiju Arrow ukus, miris sigurno tu da ima neceg drugog Confused """Oni su optuženi i za nedovoljnu brigu o higijeni devojčice jer su lekari utvrdili izvestan stepen fizičke zapuštenosti. """ Confused

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I to sto kazes Rolling Eyes
Kakav ima miris, ukus i ko zna sta jos ... ali u svakom slucaju ako je sada popila 1l ona kad bude imala 25 godina bice teski alkos Wink
Ja u ovo prosto ne verujem a vi kako hocete.

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma pa vaspitanje od malih nogu: Arrow Fuck the cola, fuck the pizza - all we need is slivovitza... Mr. Green

Citat:
Ja u ovo prosto ne verujem a vi kako hocete.

Poceces, samo nastavi citati vijesti... Neutral

Ali ipak 2,5 promila... Shocked Pa tol'ko je moj drug naduv'o kad' je zakuco golfa u banderu....

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nema veze koliko promila, moze biti i 0.5 sta ima veze koliko pise znas ti sta je to 1l na dete od 4 godine? pa mislim stvarno neznam koga oni lazu Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

... puno je litru vode popiti u tom uzrastu, a ne rakije.. i ja mislim da lazu.. Rolling Eyes

The tears of a clown make the whole world laugh.

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 18, 2009 5:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma cista laz nema teorije .....al kucajte na you tube vasa dere pivo da vidite dete sta radi

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Devojčica popila flašu rakije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon