:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedan 13-godišnjak i njegov 14-godišnji drug privedeni su na grčkom ostrvu Rodos jer su uperili igračku sa laserskim zracima ka pilotskoj kabini aviona koji je u tom trenutku pokušavao da sleti na ostrvo, javili su danas grčki mediji.
Incident se dogodio u subotu uveče, kada je avion koji je krenuo iz Aleksandrupolisa, na severoistoku Grčke, pokušao da sleti na pistu aerodroma na Rodosu, ali je prvi pokušaj sletanja bio bezuspešan pošto su dečaci "zaslepeli" pilota.
Grčke vlasti saopštile su da su privedeni i roditelji dvojice dečaka, prenela je agencija ANA.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Evo jos jedna cudna vest, ovi sto voze ovi avione ko da su deca, ili se zagube u magli ili ih ometaju deca uvek nesto
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Sabados je napisao/la sledeće: | Evo jos jedna cudna vest, ovi sto voze ovi avione ko da su deca, ili se zagube u magli ili ih ometaju deca uvek nesto  |
Laser se nikako ne bi smeo upirati u oči! Prvenstveno zbog toga što je u pitanju laser.
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Da i nije prvi slučaj, da je došlo do neke "nesreće" zbog igranja sa ovom "igračkom"...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|

|
|
Naravno coco_bill ali ko da voze prvi put i da su gledali u to 423424242 minuta valjda i sami mogu skontati da je to lose i pomeriti negde glavu ili sta ja znam a ima ih dvojica koliko ja znam ...
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|

|
|
Pa nije prijatno kada hodaš i neko te zaslepi sa ovim laserom,
možeš misliti kako se osjeća čovjek koji slijeće sa avionom...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|

|
|
Naravno da si u pravu, ali nisu oni deca da gledaju u to ko ludi, nego ce pomeriti glavu refleksno (naravno ako se smatra da su sasvim u redu) i nece vise gledati u to, a ako se oni napalili i gledali u to onda jbg
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|

|
|
mislim da je dovoljan samo jedan pogled,da te zaslepi, još kada je iznenada
i još upravljaš sa avionom,dobro se sve završilo...
|
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|