:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Jedna osoba je poginula u eksploziji bombe podmetnute u džip u centru Šapca u ponedeljak uveče.
Prema nezvaničnim informacijama, u tom vozilu su se u trenutku eksplozije nalazile dve osobe od kojih je jedna D.R. (38) podlegla povredama u bolnici, dok se lekari bore za život druge osobe.
Automobil je eksplodirao u vožnji u centru Šapca, negde oko 20.30 kada se u tom delu grada nalazilo mnogo ljudi, ali niko od njih nije povređen.
Od siline detonacije popucala su stakla na obližnjim zgradama, a procenjuje se da je velika matrerijalna šteta. Samo vozilo je skoro potpuno uništeno.
Policija trenutno obavlja uviđaj, a taj deo Šapca je blokiran.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
|
To je zbog toga sto tamo nema uopste nikakve gudre, niti ljudi overavaju od dopa.... To je jedan vrlo miran grad u kojem zive krotki ljudi....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Šabac: Policija istražuje bombu pod džipom
Specijalističke ekipe MUP-a iz Beograda i Novog Sada danas su počele ispitivanje uzroka eksplozije džipa u centru Šapca u kojoj je jedna osoba poginula a jedna ranjena.
Vozilo marke "opel antara" eksplodiralo je juče oko 20.15 časova a vozač D.P. (37) je poginuo dok je njegova saputnica ranjena, ali je van životne opasnosti, navodi se u šabačkoj policiji.
Auto je eksplodirao u gusto naseljenoj zoni Šapca, u ulici Vlade Jovanovića.
Od detonacije su popucala stakla u okolnim stambenim objektima a nezvanično se saznaje da je geler lakše povredio jednog stanara.
Prema navodima istražnih sudija u Šapcu, pretpostavlja se da je eksploziv u autu aktiviran daljinskim ili toplotnim upaljačem.
"Očekujemo rezultate specijalističkih ekipa policije ali za očekivati je da u pitanju postavljena eksplozivna naprava aktivirana na jedan od ta dva načina. Na to nas upućuje i podatak da je saputnica lakše ranjena", rekle su Beti istražne sudije u tom gradu.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
anchi mala ispravka u pitanju su kola bmw x6
jadan momak nek mu je laka zemlja
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|