:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Čuveni Internet sajt za razmenu video sadržaja YouTube otvorio je prostor na kome će univerziteti i visoke škole moći da objavljuju svoje video snimke.
Ideja je da se na jednom veb prostoru objedine video sadržaji visokoškolskih ustanova, već prisutni na drugim mestima.
Novi veb prostor neće sadržati samo "onlajn" predavanja, napravljena specijalno za emitovanje i učenje preko Interneta, nego i promotivne video klipove, kao i značajne konferencije i predavanja profesora.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
To je skroz ok! u takve svrhe bi net i trebao da sluzi... i onima kojima je obavezno i onima koji bi fakultativno da zvirnu....
A profesor bi feedback imao odmah po zavrsenom predavanju... ako bi mu to uopste znacilo... a trebalo bi...
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|