:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Vlasnica jednog paba u Hempširu u Velikoj Britaniji, pronašla je način kako da "unapredi" svoj posao i osigura veću zaradu - isterivanjem duha koji besplatno toči pivo mušterijama!
Dženis Mekormak odlučila je da pozove isterivača duhova u svoj pab jer je ubeđena da u kafani živi duh zbog kojeg je ona stalno u minusu.
"Znam da zvuči čudno, ali čim mušterije spuste čašu na šank i otpiju gutljaj - dva, a onda odu recimo do toaleta, kada se vrate njima su čaše ponovo pune", rekla je Dženis i dodala da je duh postao "izrazito bezobrazan" jer je nedavno počeo gostima da toči piće.
"Proganja me već deset godina, ali je od Nove godine postao bezobrazan - toči pivo koje ja ne mogu da naplatim mušterijama. Gosti su oduševljeni, ali ja sam na gubitku".
Gazdarica "ukletog"paba je dodala i da su, otkako se pročulo za "gratis piće", gosti počeli da pristižu u ogromnom broju, što je nju još više opteretilo finansijski.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
A-aaa... i ona je 10 godinau minusu i to stojicki podnosi.... daj bre molim te... ko je lood ovde?
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|