:: |
Autor |
Poruka |
Mixipro Odomaćeni član

|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091

|
|
Zasto lepsa polovina nosi stikle da li zbog visine mozda su vise sexy ako nose stikle
vase misljene..............
|
|
|
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
Ja ne nosim stikle jer to nije zdravo za noge.Mislim da vecina zena nosi stikle zato sto se deckima svidaju stikle,a i da bi se osijecale zenstvenije( dulja je noga uz stiklu,kuzis?).
eto.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Ja ih nosim....ne zato sto se nekome svidja,vec zato sto se meni svidja...za mene su stikle simbol zenstvenosti i elegancije...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
Ма zаvisi gdе idem i sta oblacim,ali Ok su mi stikle ne nesto preterano visoke,nego ono standardno!
|
|
|
 |
ledenadama Upućeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 363 Mesto: Bgd

|
|
stikle ne samo ravna ili eventualno sad leti neke papuce,uglavnom sportska obuca
|
_________________ ja tamo kad ono medjutim |
|
|
|
 |
Twix Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 120 Mesto: Johannesburg

|
|
Osecaj elegancije,ozbiljnosti,zavodljivosti.....i pomalo zbog dobijanja visine....
Volim kad na zenskom vidim stiklu.....
|
|
|
|
|
 |
klinka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120

|
|
[quote="Twix"]
Volim kad na zenskom vidim stiklu.....[/quote]Evo cure,sto sam ja rekla?[I][/I]dito[I]
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Svaki voli na videti zensku na stiklama - lepo joj se zategnu misici na nogama i ... ma sta reci deluju j...zovno a cure vole da tako izgledaju
|
|
|
|
|
 |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
cika Kure je napisao/la sledeće: | Svaki voli na videti zensku na stiklama - lepo joj se zategnu misici na nogama i ... ma sta reci deluju j...zovno a cure vole da tako izgledaju  |
Potpisujem i inače ja imam cijelu kolekciju stikli doma, i mislim da je to moj fetis......
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
stikla daje visinu..zenstvenost...napete misice na nogama i guuuzi pa ju podognu jos s tim...
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~

|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

|
|
stikla daje visinu..zenstvenost
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
 |
|
|
|
 |
Mixipro Odomaćeni član

|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091

|
|
Jedan svetski naucnik je dosao do zakljucka da hodanje u visokim potpeticama moze da bude veoma opasno
- ne samo da moze da izazove fizicke povrede vec i da dovede do mentalnih poremecaja. Jaral Flensmark tvrdi da postoji veza izmedju stikli i sizofrenije kod zena. Visoke potpetice primoravaju osobe koje ih nose da zategnu misice na listovima, a taj polozaj moze da blokira neuroreceptore u misicima i dovode do prekida lucenja dopamina, od koga uveliko zavisi nase mentalno zdravlje.
vidim ja oko mene sve neke lude osobe (salim se)
Sta mislite o ovome ...... da li i dalje mislite ta su stikle tol ko bitne u zivotu
Inace i ja volim da vidim devojku na stiklama
|
|
|
|
|
 |
|