:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Manuel ponovo želi da bude s Kiki. Dva dana nakon što je u kući „Velikog brata“ otkačio Kiki zbog medicinske sestre Mirjane, poželeo je da joj se vrati mladoj Makedonski zato što je Mirjana otkačila njega.
- Tvoje šanse kod mene su ravne nuli - rekla je Mirjana iznenađenom Manuelu, koji je bio ubeđen da joj se dopada.
Shvativši da je napravio glupost, Manuel, koji nije imao hrabrosti da raskine sa Kiki, već je to uradio preko Jovane, odlučio je da se vrati Viki podvijenog repa. Muvanje je započeo u sobi za opuštanje.
- Neću više da pričam o Mirjani, ona je neiskrena osoba - požalio se proračunati Piroćanac nekadašnjoj devojci, a zatim je prešao u napad.
- Mirjana je zatvorena knjiga, a ti i ja smo knjiga koja se tek otvara... Trebalo bi da se pomirimo - nastavljao je Manuel bez ikakvog blama, ubeđen da je muškarčina i da će ga Kristina primiti nazad. Međutim, ko sedi na dve stolice, obavezno padne, pa je tako i „mačo men“ Manuel doživeo svoj pad.
- Ne pada mi na pamet da ti budem rezerva, znam od Dragice da te je Mirjana iskulirala - rekla je Kiki.
Podsećamo da je raskol između Manuela i Kiki počeo po ulasku medicinske sestre na koju je Manuel bacio oko. Kristina je bila ljubomorna i on to više nije mogao da trpi. Ovakav scenario predvidela je Kikina sestra Viki koja je ispričala da Manuel nikako nije za nju.
- Iskreno, normalno je da joj se sviđa Manuel, on je lep momak, ali i dalje mislim da nije dečko za nju - ispričala je Viki.
Zanimljivo je da se Kiki slučajno našla u još jednom ljubavnom trouglu. Naime, ona već duže vreme spava između Đorđa i Jovane. Dok su Kristina i Đorđe pričali, on ju je mazio po kosi, te je Jovana par puta popreko pogledala svoju drugaricu.
Arsa ponovo osvaja Danicu
Muvanje između Arse i Danice se nastavilo, i oni već danima pričaju o njihovom odnosu.
- Baš me briga šta drugi misle i pričaju, ja ću na kraju uraditi ono što sam naumio - rekao je Arsa, a kada ga je Danica, smešeći se, upitala šta je naumio, samo je odgovorio:
- Neka, uradiću ja to, samo ovde nemam uslova.
Karlo porazio Manuela
Ukućani su od Velikog brata dobili mini-zadatak u kome su se Manuel i Karlo kao kapiteni takmičili ko će brže pojesti hamburger s hokejaškom kacigom na glavi. Karlo je bio spretniji i odneo pobedu, a ovu priliku je iskoristio i da dodatno provocira Manuela, s kojim je u lošim odnosima.
Izvor:
Blic
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|