:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Liječnici u KBC-u Split bore se za život žene (83) koju su ukućani zatekli pretučenu. Pored nje je pronađen izbijeni zub, koji pripada njezinom zetu. Vjerojatno ga je izbila tijekom borbe.
Nakon što je 83-godišnja Iva V. iz Neorića pronađena u subotu oko 22.45 sati u dimnoj kuhinji pored kuće onesviještena, s teškim tjelesnim ozljedama, dan poslije je utvrđeno kako je najvjerojatnije silovana.
Naime, ukućani su pronašli staricu kako s teškim ozljedama bez svijesti leži na podu.
Isprva su pomislili kako se sama ozlijedila ili da ju je netko napao.
No, policija je nakon izvida pored nje pronašla izbijeni zub, koji najvjerojatnije pripada njezinom 54-godišnjem zetu.
Starica je nakon pronalaska odmah prevezena u KBC Split, gdje je utvrđeno kako ima veliku ranu na čelu, podljev ispod oka te ozlijede na bedrima, zbog čega se liječnici bore za njen život.
U bolnici je napravljen i ginekološki test, nakon kojeg su liječnici utvrdili da je starica najvjerojatnije brutalno pretučena i nakon toga silovana.
Za sada je glavni osumnjičeni njen zet, koji je priveden na krim-obradu, piše Dalmacijanews.
Net.hr
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
šćepan mali Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije

|
|
Ovo stvarno nema smisla da na jednom srpskom sajtu budu ovolike vijesti iz Xrvatske.Ajde nadji neki sajt u Xrvatskoj da ima vise vijesti iz Srbije nego iz Xrvatske.Ako nadjes ja cu se izviniti odama.Uopste me nije briga sta se tamo desava ko sto njih nije briga sta se desava kod nas.Sramota Anchi.SRAMOTA.
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
šćepan mali ako je verovati zastavi u tvom profilu, ni ti nisi u Srbiji. Ovde ne dolaze samo clanovi iz Srbije, ovaj sajt okuplja sve ljude koji zele medjusobno da se druze, ali isto tako, da si procitao pravilnik znao bi, politika kod nas nije dozvoljena!!! Postavljamo mi i vesti vezane za neke dogadjaje u Nemackoj, Spaniji, Italiji... pa nesto nisam primetila da si imao nesto protiv. Neka ti ovo bude javno upozorenje da ovakve ispade vise necemo tolerisati, a ovakva misljenja ces morati ostaviti za sebe
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Yoca` Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 45 Mesto: Tu sam pored tebe...

|
|
Hahhahaha : ) ima manijaka velikih..
|
|
|
|
|
 |
pajica123 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2007 Poruke: 29 Mesto: Novi Sad

|
|
šćepan mali je napisao/la sledeće: | Ovo stvarno nema smisla da na jednom srpskom sajtu budu ovolike vijesti iz Xrvatske.Ajde nadji neki sajt u Xrvatskoj da ima vise vijesti iz Srbije nego iz Xrvatske.Ako nadjes ja cu se izviniti odama.Uopste me nije briga sta se tamo desava ko sto njih nije briga sta se desava kod nas.Sramota Anchi.SRAMOTA.  |
слажем се са тобом. немој те погрешно да ме схватите, не бих да "ширим мржњу" или да ово окрећем на политику, стварно немам ништа ни против хрвата ни против било кога другог, али приметио сам да је данашња почетна страница препуна хрватске црне хронике. дакле не претерујем, од свих вести на почетној страници - 10 је везано за хрватску црну хронику и једна за српски "свињски грип" не долазим свакодневно на сајт, али могу да приметим да су пре биле много занимљивије вести са различитим садржајем и темама.
|
|
|
|
|
 |
marina_beograd Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 20

|
|
Ali nikad niste nekoliko dana uzastopno postavljali vesti iskljucivo o dogadjajima u Italiji ili Nemackoj. Slazem se da treba obezbediti mesto za vesti od svukuda, ali sigurno ne iskljucivo iz jedne zemlje, ma koja ona bila, kao sto je ovde rec o Hrvatskoj.
|
_________________ Only a Vampire can love you forever! |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
ajmo sad ovako... nema mesta takvim komentarima, ali stvarno
juče su bile te vesti, verovatno sa nekim razlogom, pitate li se da li su nam nekad naši glavni izvori nedostupni? ili možda želimo malo da ubacimo nešto novo.... izgleda da ne...
ne treba praviti tragedije i katastrofe sad od toga, i samo kritikovati... ja se nešto ne sećam da je kad skoro napisao neku lepu kritiku ne tražimo je mi, ali stvano ovo ovako nema smisla...
postavljanje vesti (odakle god bile preuzete) uzimaju prilično vremena, i samim tim ako neko od nas odvoji određeno vreme kako bi stavio što više informacija, najmanje što možete jeste da ne ostavljate ovakve komentare...
idemo dalje, hvala lepo
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Ajd ovako bar mozete vidjeti kakve se stvari dogodjaju kod nas. Uglavnom - lose vijesti > neki vole kad susjedu crkne krava pa lose vijesti s jedne strane mogu biti razlog narodnom veselju.
Anch - kako to nitko ne prigovori kad ja stavim vijest s HR medija, a ti evo cim stavis, evo prigovora?
Ekipa - domaci je oduvijek bio drugaciji site (bolji!)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|