www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vlado Georgijev: Sve što pevam sam proživeo
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 08, 2009 10:35 pm    Naslov poruke: Vlado Georgijev: Sve što pevam sam proživeo Na vrh strane Na dno strane

Po prvi put u karijeri šarmantni Vlado Georgiev predstaviće se publici u jednom sasvim drugačijem svetlu, pa će od 23. do 28. decembra održati seriju koncerata u intimnom i romantičnom prostoru - Teatru „Madlenianum“. Karte za ovaj, kako Vlado najavljuje, specifičan performans mogu se nabaviti po ceni od 4.500 dinara za parter i 5.500 dinara za ložu.

- Kompletni troškovi takvog koncerta su skupi, od iznajmljivanja prostora, preko reklamnih pamfleta, ozvučenja. „Madlenianum“ je malo mesto, a smatram da svaka publika ima svoje mesto. Ljudi, sa druge strane, zaboravljaju da sam ja bezbroj puta svirao besplatno i naravno da i dalje planiram takve koncerte - počinje priču za „Blic“ Vlado.

On najavljuje da će koncerti u teatru biti drugačiji od bilo čega na šta smo navikli.

- Želim da napravim prijatan šou koji odgovara atmosferi i harmoniji koja priliči „Madlenianumu“. Koncert će biti intimniji, romantičan, u svakom slučaju, posvećen publici. Koncert će biti akustičan sa što tišim ozvučenjem, a planiram da sviram i neke nove pesme, dok će stare biti u izmenjenom aranžmanu. Na koncertu će, naravno, biti gostiju, ali njih ne bi najavljivao u ovom trenutku - kaže Vlado.
Poznati pevač početkom sledeće godine planira da izda novi album koji priprema poslednjih šest godina.
- Odložio sam izlazak albuma za mart zato što sam u međuvremenu napravio pesme koje mi više odgovaraju. Jednostavno, bolje me drže i nose. Ovo će na kraju ispasti kompilacija internih pesama koje su nastajale u poslednjih šest godina. Želim da se oseti da je utrošeno određeno vreme za te pesme, da su pažljivo birane - priča Vlado, koji nam je otkrio na koji način nastaju te prelepe balade kojima već dugi niz godina osvaja srca publike.
- Pesma mora da nastane brzo, nikako ne može da se razvlači. Ti momenti inspiracije su neočekivani i pesma jednostavno dolazi iznenada. Inspiraciju crpim iz života i sve ono što mi se dešava u životu, ja jednostavno prenosim u pesmu - iskren je Georgiev.
On obično peva o nekoj setnoj, nedostižnoj, katkad tužnoj ili neostvarenoj ljubavi, iz čega se može zaključiti da je kroz život imao više takvih situacija.
- Bilo bi veoma komplikovano odgovoriti na takvo pitanje. Složeno je pričati o ljubavi i mislim da bi nam trebalo sati kako bih objasnio. Istina je da su sve moje pesme potpuno autobiografske i skoro sve govore o ljubavi zato što je meni ljubav najbitnija stvar u životu - iskren je Vlado.

Veliki šou sledeće godine
Georgiev planira da nakon koncerata u „Madlenianumu“ napravi i veliki koncert u Beogradu.
- Sigurno ću kada izađe album u martu napraviti koncert za beogradsku publiku i naravno da će cena karte biti mnogo pristupačnija. Razmišljao sam da napravim koncert u „Areni“, ali, o tom potom, ima vremena.

Izvor:
Blic

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 09, 2009 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za te pare
mo'sh pravu "intimu" da dobijesh.. Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Vlado Georgijev: Sve što pevam sam proživeo Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon