:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Rekordan broj Britanaca promenio je ime u 2009. godini. Među najluđim izborima su Nijedno Od Ponuđenih, Rok Zvezda i drugi.
Oko 50.000 ljudi u Velikoj Britaniji promenilo je ime u protekloj godini, što je povećanje od osam odsto u odnosu na 2008. godinu.
Sva ova imena su zakonski važeća, iako neka od njih niste mislili da ćete pročitati ni u stripovima.
Rajan Donovan se tako sada zove Redži Mesečevpas (Moondog). Svoje prezime je odabrao iz knjige imena za pse.
Redžina Gardner ime je promenila u Redžina Čester Džef Dejv Dam Di Dam Tamblpot, u čast dvojice svojih prijatelja, kućnog ljubimca, lika iz video igrice...
Možda je najbolje odabrao Adam Osen, koji se sada zove Nijedno Od Ponuđenih. Njemu je verovatno dosadilo da popunjava formulare.
Riči Meris odlučio je da se od sada zove Riči Rok Zvezda, a Daren O'Brajen se jednog jutra probudio posle pijane noći i u dokumentima primetio da je "pod gasom" ime promenio u Ledeni Čovek.
Alan Tanard odnedavno se zove Aston Martin u čast svog omiljenog automobila, dok Mič Princ "muva" devojke svojim novim imenom - Princ Strasti.
(MONDO, foto Guliver/Getty images)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Sta reci posle ovih silnih upitnika naseg forumasa? Samo se cudim otkud ljudima uopste takve sumanute ideje, valjda od silnog bijesa, hira, dosade, isfrustriranosti i ko zna cega sve ne, ne nose ime rodjenjem im dato, nego eto moraju malo nervirati nas obicne,obicnog imena i obicnih normalnih zivota. Vec se godinama pitam kud ovaj svijet ide i ponekad mislim da nista ne moze vise da nas iznenadi ali je to tek tjesenje da ne bi poludjeli nacisto. Ime govori o ljudima mnogo, a ako ga vec mijenjas daj se potrudi da ga nosis sa ponosom. Ovo je zaista po meni velika glupost, nije vrijedno ni ovoliko rijeci koje napisah.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| Citat: | | Riči Meris odlučio je da se od sada zove Riči Rok Zvezda |
A, je l' mu Patrik neki rod?
| Citat: | | a Daren O'Brajen se jednog jutra probudio posle pijane noći i u dokumentima primetio da je "pod gasom" ime promenio u Ledeni Čovek. |
A gas je trajao i dok je menjao ime i dok je menjao dokumenta.
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
Dobar dan...Drago mi je
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Nista cudno .. ovde u Kanadi sam video kako ljudi menjaju imena radi lakse komunikacije sa drugima ..
Promena imena u ovakvo nesto je vec malo glupa ali .. to nije moje da odlucujem
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|