:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
U masovnoj tuči grupe policajaca u makedonskom gradu Štip povređeno nekoliko osoba.
Incident se dogodio u ponedeljak rano ujutru u noćnom baru. U tuči je učestvovalo šest policajaca, a među njima dvojica koji su nedavno suspendovani zbog optužbi za uzimanje mita od narko dilera, prenela je RTS.
Četvorica policajaca nisu bili na službenoj dužnosti u trenutku kada se incident dogodio.
Prema izveštaju makedonske televizije "A1", policajci su najpre razmenili vulgarne reči, nakon čega je usledila masovna tuča.
Ceo događaj nije trajao dugo, a oba tabora tvrde da je druga strana započela tuču.
Prema rečima jednog od učesnika incidenta, trojica policajaca umešala su se u raspravu kako bi razdvojili zavađene kolege.
Sektor za unutrašnje poslove najavio je da neće "gledati kroz prste" bivšim pripadnicima.
"Sektor unutrašnjih poslova će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi incident", rekla je Snežana Saneva, portparol Sektora za unutrašnje poslove Štip.
(MONDO, arhivska fotografija)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
A zasto bi se tretirao kao poseban incident? Tuca je tuca, i neka svako odgovara za djelo koje pocini protivpravno vladajucim zakonima, ma o kom da je rijec. Sramota je jedino u tome da to cine ljudi kojima je duznost stititi i braniti taj isti zakon, i nikako ih ne opravdava to sto nisu bili na duznosti u trenutku incidenta.
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Sto bi rekli u Zikinoj Dinastiji...... Policajac je na duznosti i kad je bangav
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
gallus78 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 10 Dec 2009 Poruke: 1233 Mesto: fr.am main/bn/sm

|
|
Doslo vreme izgleda da se tuku izmedju sebe,ko zna mozda su svi umesani u te brljotine pa ne mogu pare da podijele hmmmm...
|
_________________ zivi,zdravi i veseli bili ma gde se svetu nalazili... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|