:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Odbegli britanski kriminalac slaveći Božić poslao je tamošnjoj policiji čestitku - objavio je na Facebooku fotografiju s opscenim gestom i pečenom ćurkom.
Krejg "Lezi" Linč (28), pobegao je iz zatvora Safolku, još u septembru. Umesto da pomno skriva svaki svoj trag, on koristi svaku priliku kako bi preko Facebooka policiju vukao za nos i obaveštavao ih o svom kretanju.
Tako se na Božić slikao pokazujući srednji prst prema kameri, dok u drugoj ruci drži pečenu ćurku, poručujući policiji kako se on jako dobro zabavlja za praznike, piše "Dejli Mejl" (Daily Mail).
Ispod fotografije, Linč je napisao: "Ako ne verujete da sam na slobodi, evo vam dokaza. Kako bi inače j... te došao do ovakve ćurke u zatvoru? Ha ha!"
Ovaj kriminalac u begstvu je poručio fanovima na internetu, svojoj porodici i ljubavnicama, kako ih sve voli i poželeo svima srećan Božić.
Policiji je poručio da odj..., kao i da je porazio njihov sistem. Portparolka policije medijima je rekla kako policija sarađuje sa operaterima Facebooka, kako bi Linč bio lociran i uhapšen.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pazi da ga ne uhvate unekoliko miliona....
|
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Svaka mu cast i Srecna mu Nova Godina..... prenesite mu
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|