www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sudiji klizaljkom prerezali grkljan
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 31, 2009 4:34 pm    Naslov poruke: Sudiji klizaljkom prerezali grkljan Na vrh strane Na dno strane

Na hokejaškoj utakmici sudija pao na led pokušavajući da zaustavi tuču, a igrač naleteo i teško ga povredio.

Na utakmici juniorske lige Kanade u hokeju na ledu sudija Kevin Braun teško je povređen kada mu je za vreme tuče igrača na terenu jedan hokejaš klizaljkom prerezao grkljan.

Nakon što su se igrači tukli par minuta, 25-godišnji Braun je pokušao da ih razdvoji, ali je pao na led. U tom trenutku na njega je naleteo jedan od igrača i zakačio ga klizaljkom po grlu.

"Video sam da je Kevin pao i krenuo sam da mu pomognem da ustane. U tom trenutku na njega je naleteo jedan igrač i sledećeg trenutka led je postao krvav", rekao je drugi sudija Grejem Polet.

Povređeni Braun je uspeo sam da ustane i držeći se za grlo krenuo je prema boksu, ali se posle par koraka srušio na led.

Nesrećnom sudiji lekari su ukazali pomoć na terenu, a potom je prebačen u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

(Tanjug)

gallus78
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 10 Dec 2009
Mesto: fr.am main/bn/sm

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 31, 2009 5:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jadan čovek umesto da ih rastavi on prođe naj gore,da je znao šta će biti ne bih se sigurno mešao Question Exclamation

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 31, 2009 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na zalost, desavaju se i takve nesrece na koje nikada covjek nebi ni pomislio. Radio je samo ono sto i inace radi, nadajmo se da ce se izboriti ovaj put za svoj zivot i nastaviti suditi i dalje.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 31, 2009 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se gura gde ne treba

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 42

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 31, 2009 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strasno.... ja sam gledao kada klizaljkom preseku golmanu arteriju nesrecom..... strasno.... za 2 sekunde mu istece gomila krvi.... ali nesrecom jbg, klizaljke ostre kao zilet.... Ima to i na Youtube da se nadje ako je nekome do gledanja..... Confused

Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama....

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 01, 2010 7:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gallus78 je napisao/la sledeće:
jadan čovek umesto da ih rastavi on prođe naj gore..

Uvek prodju najgore oni koji zele da rastave, pomognu..

The tears of a clown make the whole world laugh.

šćepan mali
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 28 Maj 2009
Mesto: na obroncima Romanije

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 01, 2010 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi ovu stoku sto se tukla zatvorio u prdekanu da malo olade.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sudiji klizaljkom prerezali grkljan Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon