:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na hokejaškoj utakmici sudija pao na led pokušavajući da zaustavi tuču, a igrač naleteo i teško ga povredio.
Na utakmici juniorske lige Kanade u hokeju na ledu sudija Kevin Braun teško je povređen kada mu je za vreme tuče igrača na terenu jedan hokejaš klizaljkom prerezao grkljan.
Nakon što su se igrači tukli par minuta, 25-godišnji Braun je pokušao da ih razdvoji, ali je pao na led. U tom trenutku na njega je naleteo jedan od igrača i zakačio ga klizaljkom po grlu.
"Video sam da je Kevin pao i krenuo sam da mu pomognem da ustane. U tom trenutku na njega je naleteo jedan igrač i sledećeg trenutka led je postao krvav", rekao je drugi sudija Grejem Polet.
Povređeni Braun je uspeo sam da ustane i držeći se za grlo krenuo je prema boksu, ali se posle par koraka srušio na led.
Nesrećnom sudiji lekari su ukazali pomoć na terenu, a potom je prebačen u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gallus78 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 10 Dec 2009 Poruke: 1233 Mesto: fr.am main/bn/sm

|
|
jadan čovek umesto da ih rastavi on prođe naj gore,da je znao šta će biti ne bih se sigurno mešao
|
_________________ zivi,zdravi i veseli bili ma gde se svetu nalazili... |
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Na zalost, desavaju se i takve nesrece na koje nikada covjek nebi ni pomislio. Radio je samo ono sto i inace radi, nadajmo se da ce se izboriti ovaj put za svoj zivot i nastaviti suditi i dalje.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
Strasno.... ja sam gledao kada klizaljkom preseku golmanu arteriju nesrecom..... strasno.... za 2 sekunde mu istece gomila krvi.... ali nesrecom jbg, klizaljke ostre kao zilet.... Ima to i na Youtube da se nadje ako je nekome do gledanja.....
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| gallus78 je napisao/la sledeće: | | jadan čovek umesto da ih rastavi on prođe naj gore.. |
Uvek prodju najgore oni koji zele da rastave, pomognu..
|
|
| |
|
 |
šćepan mali Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije

|
|
|
Ja bi ovu stoku sto se tukla zatvorio u prdekanu da malo olade.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|