:: |
Autor |
Poruka |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Послала сам вам нову верзију дуета Фламингоси и Јована Николић-Додоле и Мина Костић-Ево однеси јој ти
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Pesme su stigle i verovatno ce se uskoro naci i na sajtu. Hvala, gagica.v!
|
|
|
Mihajlo_90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 8
|
|
Ja imam toga tonu al glupo mi je da saljem na mail jednu po jednu pesmu ili dve nije bitno....Kad bi neki drugi nacin postojao pa sve odjednom po albumu da saljem......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nije zabranjeno poslati link i sa kompletnim albumima i kompilacijama na nasu adresu, ne mora to biti samo jedna pesma.
Pozdrav!
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mislim da moras da skidas jednu po jednu pesmu jer su tako i postavljene...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Nije zabranjeno poslati link i sa kompletnim albumima i kompilacijama na nasu adresu, ne mora to biti samo jedna pesma.
Pozdrav! |
Npr ja uploadujem na neki od nama poznatih hostera i salje link..Moze tako.......???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naravno da moze. Izaberite nacin koji vama najvise odgovara i prosledite nam to sto zelite da podelite sa ostalima, i ukoliko sve bude u redu sa snimcima i sadrzajem, uskoro se moze naci i na sajtu.
Pozdrav svima koji na taj nacin vec ucestvuju u obogacivanju muzicke ponude sajta!
|
|
|
|
|
|
Vazi ubuduce sve novo sto kupim vam saljem........Pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poslat novi album od Dusana Svilara.......Poz svima najbolji ste
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala na poslatom albumu, ali on je postavljen na sajt jos 07. jula, pre vise od dve nedelje... I hvala na pohvali, ako je iskrena.
|
|
|
|
|
|
Pa normalno da je iskrena.....Odavno sam skidao muziku sa vaseg sajta.........I sad zelim i ja nekom da pomognem da skida......Nema veze drugi put noviji album......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drago nam je sto je tako. Samo baci pogled da se mozda vec ne nalazi na sajtu i to je sve. Cenimo pomoc i podrsku koju dobijamo od svih vas.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|