:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
..."Betmen i Robin" sa Džordžom Klunijem u glavnoj ulozi
Film "Betmen i Robin" proglašen je za najgori film svih vremena u anketi magazina "Empire".
Hiljade čitalaca magazina "Empire" učestvovalo je u anketi "Najgori film svih vremena" i za najgoreg izabralo ostvarenje Džoela Šumahera iz 1997. godine sa Džordžom Klunijem, Krisom O'Donelom i Arnoldom Švarcenegerom u glavnim ulogama.
Sam Kluni je nakon snimanja filma rekao da "Betmen i Robin" i "nisu nešto", a sada je nekoliko hiljada anketiranih to i potvrdilo, najčešće uz komentare: "ubistvo franšize".
Sledeći na "listi za odstrel" našao se film "Battlefield Earth" sa Džon Travoltom, a na trećem "The Love Guru" sa Majkom Majerson i Džastinom Timberlejkom.
Kompletna lista:
1. Betmen i Robin
2. Battlefield Earth
3. The Love Guru
4. Raise The Titanic
5. Epic Movie
6. Heaven's Gate
7. Sex Lives Of The Potato Men
8. The Happening
9. Highlander II: The Quickening
10. The Room
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Podržavam listu u potpunosti. Filmovi za koje nemam ništa ni dobro ni pametno reći
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|