:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Slađan M. (40) iz Negotina smrzao se u noći između srede i četvrtka, zaglavljen na žičanoj ogradi prodavnice u naselju Veljko Vlahović u Negotinu
Nesrećnom čoveku se između rešetaka ograde i vrata frižidera zaglavila ruka dok je pokušavao da ukrade bocu piva, prenosi "Press."
"Ruka mu je bila zaglavljena u vratima frižidera koje je uspeo da otvori, verovatno da bi se domogao nekog pića", rekli su radnici marketa.
"Kako se moglo videti, ispod njegovih nogu su iskliznule kofe na koje se popeo da bi mogao da otvori vrata frižidera, pa je tako ostao da visi. Međutim, na njegovom telu nisu nađene bilo kakve povrede. To su potvrdili i lekari koji su ga pregledali i koji tvrde da je uzrok smrti smrzavanje"
Mnogi stanovnici negotinskog naselja „Veljko Vlahović" često su bili u prilici da viđaju Slađana M. kako pije pivo ispred ovdašnjih prodavnica ili prebira po đubretu po obližnjim kontejnerima.
(MONDO, foto: Press)
|
|
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
smotanko
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Nešto mi ga žao, jadnika, pa htio je samo jedno pivo.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa i nije miga zaomogao je lepo da potrazi nije morao da krade
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|