:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Policija je našla beživotno telo Nikole Radovanovića (23) godine na severu Kosova i Metohije kod Zvečana.
Stalno prebivalište Radovanovića je u Zvečanu, a njegovo telo je policija pronašla jutros oko 1.45 tokom rutinske patrole.
Zamenik regionalnog direktora Kosovske policijske službe(KPS) Ergin Medić je potvrdio Tanjugu da je beživotno telo Radovanovića nađeno na Balabanskom mostu koji vodi ka naselju Banjska u opštini Zvečan.
"Policija i dalje radi na utvrđivanju tačnih okolnosti ovog incidenta ili krivičnog dela, odnosno istraga o ovom slučaju je u toku" rekao je Medić.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma pazi da ne poverujemo da su bas toliko agilni
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Pa jel' rade i dalje na slučaju ili...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Srbin nađen na mostu je ubijen
Nikola Radovanović (22) taksista iz Zvečana, koji je u subotu nađen mrtav u blizini naselja Banjska, na severu Kosova, ubijen je, saopštila je kosovska policija.
Regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti je rekao Tanjugu da se, prema nalazima autopsije, radi o ubistvu.
"Prema preliminarnim informacijama, radi se o korišćenju sile nad žrtvom, a policija radi na utvrđivanju mogućeg počinioca ovog kriminalnog akta", rekao je Hoti.
Telo Nikole Radovanovića pronađeno je u subotu, u ranim jutarnjim časovima, na Balabanskom mostu koji vodi ka naselju Banjska, u opštini Zvečan.
Policija je najavila da će, u cilju očuvanja javnog reda i mira u mitrovačkom regionu pojačati kontrolu ne samo saobraćaja već i rada lokala u noćnim satima.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Molimo te da nam javiš, i to neizostavno, kada i ako uhvate ubojicu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|